NothingYleinen

Nothing Ear (2) -kuulokkeista julkaistiin uusi musta väriversio

Nothing julkisti maaliskuussa uusimmat Nothing Ear (2) -kuulokkeet, jotka nähtiin ainoastaan valkoisena väriversiona. Nyt kuulokkeiden valikoimaa on laajennettu uudella mustalla väriversiolla, mutta mukaan on saatu myös uusi ominaisuus.

Mustan väriversion kerrotaan juhlistavan Nothingin ikonista läpinäkyvää muotoilua, mutta uudessa tummemmassa sävyssä. Mustassa versiossa on myös mattapinta rungossa. Uutuusväri ei eroa teknisesti jo markkinoilla olevasta valkoisesta väriversiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mukana on kuitenkin uusi kehittyneempi taajuuskorjain, joka antaa käyttäjälle enemmän vapautta hallita musiikkia yksinkertaisen graafisen käyttöliittymän myötä.

Kuulokkeet ovat saatavilla 149 euron hintaan ja yleinen myynti alkaa 21. heinäkuuta. Ennen varsinaista myyntiä tarjolla on kuitenkin Suomessa mahdollista ostaa kuulokkeet jo 20. heinäkuuta eksklusiivisen myynnin ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet itsessään painavat vain 4,5 grammaa ja latauskotelo painaa 51,9 grammaa. Kuulokkeisiin on saatu IP54-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys ja latauskotelossa on IP55-luokitus. Nothing Ear (2) pitää sisällään 11,6 mm dynaamisen kaiutinelementit. Kuulokkeiden akku on kooltaan 33 milliampeerituntia ja latauskotelossa on 485 milliampeeritunnin akku. Akunkesto on 36 tuntia latauskotelon kanssa ilman melunvaimennusta.

Tarkempia tietoja kuulokkeista voi käydä lukemassa esimerkiksi SuomiMobiilin arvostelusta alapuolella olevan linkin takaa.

LUE MYÖS: Testissä Nothing Ear (2) – erinomainen päivitys äänenlaatuun ja ominaisuuksiin

Lähde: Nothingin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing