HonorYleinen

Honor Pad X9 saapuu Suomen markkinoille – Tarjoaa edullisella hinnalla 11.5 tuuman näytön ja kuusi kaiutinta

Honor Pad X9

Honor esitteli jo heinäkuussa Euroopan markkinoille uuden Honor Pad X9 -tabletin Honor 90 -puhelimen rinnalla. Nyt uutuustabletti on saapunut myös Suomen markkinoille.

Euroopassa tabletin hinnaksi on kerrottu 249 euroa, mutta Suomessa hinta on 279 euroa. Tabletti on kuitenkin jo listattu Honorin virallisilla sivuilla sekä muun muassa Telian verkkokaupassa. Suomessa tarjolla on 4 + 128 gigatavun versio harmaassa Space Gray -värissä. Saatavuus laajenee todennäköisesti tulevina viikkoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad X9 on valmistettu alumiinirungosta ja mitoiksi on ilmoitettu 267,3 x 167,4 x 6,9 millimetriä. Painoa on 499 grammaa.

Tablettiin on saatu 11.5 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 685 4G -järjestelmäpiiri, joka takaa lähtötason suorituskyvyn sekä LTE-yhteydet. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on tabletissa kaksi, jotka ovat 5 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera. Akunkoko on 7250 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Kaiuttimia Honor Pad X9 tarjoaa kuusi kappaletta ja tuettuna on Honor Histen -äänitekniikka. Tabletissa on lisäksi Bluetooth 5.1- ja Wi-Fi 5 -yhteydet sekä OTG-tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää Honorin oma MagicOS 7.1 -käyttöliittymä. Honor on toteuttanut tablettiin Multi-Window-ominaisuuden, joka tukee korkeintaan neljää sovellusta samanaikaisesti näytöllä. Lisäksi tabletissa on Honor Connect, jolla se saadaan yhdistettyä paremmin puhelimen kanssa.

Lähde: Honor Pad X9 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor