HonorYleinen

Honor Play 4T- ja Play 4T Pro -puhelimet julkaistaan 9. huhtikuuta – kuvat ja tiedot paljastuivat

Honor on vahvistanut Kiinassa, että brändin uudet edullisemman hintaluokan älypuhelimet julkaistaan 9. huhtikuuta. Kyseessä on Honor Play 4T -mallisto, joka tulee koostumaan Honor Play 4T- ja Play 4T Pro -puhelimista. Lisäksi Kiinassa on vuotanut joitakin tietoja sekä kuvia tulevista puhelimista.

Honor Play 4T Pro -malliin odotetaan 6,3 tuuman Full HD+ -tasoista näyttöpaneelia, jossa on pisaramainen lovi ja näyttö perustuu OLED-tekniikkaan. Puhelimen tehoista vastannee Kirin 810 -järjestelmäpiiri. Lisäksi Honor Play 4T Pro -puhelimeen odotetaan kolmoiskameraa, joka rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Laitteen akunkesto on 4000 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan 22,5 watin pikalatauksen avulla. Puhelimessa on myös näytönalainen sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa on myös jaettu kuvia Honor Play 4T Pro -puhelimesta, joiden perusteella laite tulee tarjolle ainakin kolmessa värissä, jotka ovat kristalli, vihreä ja musta. Puhelimen takaosassa on nähtävillä laatikkomainen kamera-alue, kuten aikaisemmin julkaistussa Honor 30S -puhelimessa.

Honor Play 4T

Honor Play 4T -mallista ei tällä hetkellä ole yhtä tarkkoja tietoja, mutta kuvia myös siitä on vuotanut. Kuvien perusteella laite olisi rakenteeltaan varsin samanlainen, mutta nyt kameroita on takaosassa vain kaksi ja sormenjälkilukija löytyy takaosasta. Myös etuosassa pisaralovi on vaihtunut etukamerareikään. Tietojen mukaan Honor Play 4T -puhelimessa olisi 6,39 tuuman LCD-tekniikkaan pohjautuva HD+ -näyttöpaneeli. Takaosassa on 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin toinen kamera sekä akunkestosta vastaa 4000 milliampeeritunnin akku.

Honor tulee julkaisemaan uudet Play 4T -malliston älypuhelimet siis ensi viikolla 9. huhtikuuta Kiinassa. Todennäköisesti puhelimia ei tulla näkemään kovin laajasti myynnissä muilla markkina-alueilla.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor