OnePlusYleinen

Vuotokuvissa OnePlus 8 Pro – tulossa tarjolle vihreänä, sinisenä ja mustana

Jo aikaisemmin olemme nähneet vuotokuvissa OnePlus 8 -puhelimen kolmessa väriversiossa ja nyt vuorossa on kalliimpi OnePlus 8 Pro. Vuodoistaan tuttu saksalaissivusto Winfuture.de on julkaissut lukuisia kuvia, joissa OnePlus 8 Pro on esillä kolmessa väriversiossa, mitkä ovat vihreä, sininen ja musta.

Uudet vuotokuvat eivät enää pääse paljastamaan mitään uutta värien lisäksi, mutta ne vahvistavat jo aikaisemmin nähtyjä vuotoja. OnePlus 8 Pron takaosassa on neljä kamerasensoria, laserautomaattitarkennus sekä kaksois-LED-salama. Takaosassa on nähtävillä myös OnePlussan uusitut logot. Etuosassa nähdään kaartuva näyttö, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista nähdään myös, että OnePlus 8 Pron oikeassa kyljessä on ilmoituskytkin sekä virtapainike, kun vasemmassa kyljessä on vain äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelimen alareunassa on SIM-korttitelakka, USB-C-tyypin latausliitin sekä yksi kaiutin.

Vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus 8 Prossa olisi suuri 6,78 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää QHD+ -tasolle ja sen maksimi virkistystaajuus on 120 hertsiä. Näytössä on myös tuki HDR10+ -toistolle sekä näytön kirkkaus saattaa yltää 1300 nitiin asti. Näytössä olevasta reiästä löytyy 16 megapikselin selfiekamera.

Takaosan kamera koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 8 megapikselin telekamerasta sekä 5 megapikselin neljännestä kamerasta. Ultralaajakulmakamera kykenee 120 asteen näkökentän kuvaamiseen sekä telekamera yltää 3x optiseen zoomaukseen. Tehoista OnePlus 8 Prossa on vastaamassa Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistettynä Snapdragon X55 -5G-modeemi. RAM-muistia on 8 tai 12 gigatavua ja puhelimessa hyödynnetään LPDDR5 -standardia. Tehokasta UFS 3.0 -tallennustilaa on 128 tai 256 gigatavua.

OnePlus 8 Pron kolmen väriversion nimet odotetaan olevan Onyx Black, Glacial Green ja Ultramarine Blue. OnePlus tulee julkaisemaan uutuuspuhelimensa siis 14. huhtikuuta ja kuvia OnePlus 8 -perusversiosta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus