XiaomiYleinen

Xiaomi julkistaa Redmi Note 11 -puhelimet 28. lokakuuta – odotuksissa Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro ja Redmi Note 11 Pro+

Xiaomi on tänään vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Redmi Note 11 -sarjan älypuhelimet. Puhelimet julkaistaan ensi viikolla 28. lokakuuta järjestettävässä tilaisuudessa ja odotuksissa on ainakin kolme uutta puhelinta. Xiaomi on julkaissut myös ensimmäisen kuvan tulevasta puhelimesta.

Odotuksissa ovat Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro sekä Redmi Note 11 Pro+. Xiaomi on julkaissut kuvan yhdestä tulevista puhelimista, josta voidaan päätellä muutamia asioista. Puhelimessa on kulmikas muotoilu ja takaosassa on laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on kolme tai neljä, joiden rinnalla on LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta voidaan päätellä yläreunassa olevan kuulokeliitin, infrapunalähetin, mikrofoni sekä kaiutin. Lisäksi kaiuttimen vieressä on JBL:n logo, joka viittaisi Redmi Note 11:n saavan stereokaiuttimet. Kuva paljastaa puhelimen näytössä olevan keskitetty reikä etukameraa varten. Redmi Note 11 Pro ja Note 11 Pro+ tulevat tietojen mukaan saamaan 6 + 128 gigatavun, 8 + 128 gigatavun ja 8 + 256 gigatavun muistiversiot. Puhelimien väriversioita odotetaan olevan Mysterious Blackland, Shallow Dream Galaxy, Time Quiet Purple ja Misty Forest.

Aikaisempien tietojen perusteella Redmi Note 11 -puhelimessa olisi 120 hertsin LCD-näyttöpaneeli, 13 megapikselin etukamera sekä 50 megapikselin takakamera. Tehoista pitäisi vastata Dimensity 810 -järjestelmäpiiri ja akunkesto on 5000 milliampeeritunnin sekä 33 watin pikalatauksen varassa. Redmi Note 11 Pro+ -puhelimeen on odotettu 120 hertsin OLED-näyttöä, 16 megapikselin etukameraa, 108 megapikselin takakameraa sekä Dimensity 920 -järjestelmäpiiriä. Puhelimessa pitäisi olla myös 5000 milliampeeritunnin akku ja 67 watin pikalataus.

Xiaomi tulee todennäköisesti ennen julkaisua vahvistamaan ominaisuuksia tuttuun tapaansa, mutta viimeistään 28. lokakuuta paljastuvat yksityiskohtaiset tiedot.

Lähde: Weibo (Xiaomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi