HonorYleinen

Honor Play 7T esitellään tällä viikolla – ensimmäiset kuvat ja tiedot julkaistiin jo nyt

Honor Play 7T

Honor on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Honor Play 7T -puhelimen huomenna 28. maaliskuuta. Kyseessä on edullisemman hintapisteen uutuuspuhelin, jonka kuvia sekä tietoja on jo nyt vahvistettu.

Muotoilullisesti Honor Play 7T tulee olemaan hyvin lähellä globaalisti julkaistua Honor X7a -puhelinta, joten valmistusmateriaalina on käytetty pääasiassa muovia. Laitteesta on tulossa myös kolme väriversiota, jotka ovat musta, hopea sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on jo itse vahvistanut uutuuspuhelimen olevan ”akunkeston kuningas”, sillä sisuksiin on mahdutettu 6000 milliampeeritunnin akku. Honor Play 7T on saamassa myös 6,74 tuuman kokoisen näyttöpaneelin sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimen on vahvistettu olevan myös 5G-laite, joten huhuissa laitteen on huhuttu perustuvan MediaTekin hiljattain julkaisemaan Dimensity 6020 -järjestelmäpiiriin. Honor Play 7T -puhelimeen on huhuttu myös Android 13 -käyttöjärjestelmää yhdessä MagicOS 7.1 -ohjelmiston kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viralliset tarkemmat tiedot Honor Play 7T -puhelimesta saadaan kuitenkin jo huomenna, joten kauaa ei tarvitse odottaa. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, onko laitetta suunnitelmissa tuoda globaalisti myyntiin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor