AndroidHonorYleinen

Honor Play sai Android 9.0 Pie -päivityksen Suomessa

Huawein tytärbrändi Honor on laittanut Suomessa jakoon Android 9.0 Pie -päivityksen yhdessä EMUI 9.0 -käyttöliittymän kanssa. Päivitys on tullut tarjolle Suomessa useille käyttäjille, mutta päivitystä jaetaan todennäköisesti porrastetusti.

EMUI 9.0 -versiossa Honor kertoo yksinkertaistaneensa käyttöliittymää tehden siitä helpomman käyttää. Päivityksen mukana tulee muun muassa AR-skannaustoiminto, joka tunnistaa minkä tahansa kohteen ja sen avulla voidaan myös ostaa kyseinen kohde. Kameralla on mahdollista nyt myös saada ruokien kaloritiedot. Myöskin tehokkuuteen on kerrottu tulleen parannuksia, joka näkyy erityisesti nopeampana käynnistymisenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen mukana ei tule juurikaan Android 9.0 Pien omia käyttäjälle näkyviä muutoksia, vaan nämä on korvattu Huawein omilla ominaisuuksilla. Päivitys sisältää lisäksi Googlen 1. marraskuuta julkaisemat tietoturvakorjaukset. Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä löydät laajemmasta artikkelistamme. 

Jakoon laitetun päivityksen versionumero on 9.0.0.156 ja kokoa päivityksellä on 3,96 gigatavua, joten kyseessä on suuri tiedosto. Päivityksen löydät menemällä Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitys > Etsi päivityksiä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android