SuomiMobiiliYleinen

Nämä puhelimet arvioitiin SuomiMobiilissa parhaimmiksi vuonna 2018 – Testasimme 47 puhelinta

Samsung Galaxy Note9 sai SuomiMobiilin vuoden 2018 parhaimman arvion (9.6/10).

Viime vuonna testasimme SuomiMobiilissa 47 puhelinta, joista 38 puhelimelle annoimme arvosanan. Tässä artikkelissa kaikki vuoden aikana testatut puhelimet ovat listattuna paremmuusjärjestyksessä. Vuoden aikana testasimme myös 9 puhelinta, joille ei annettu arvosanaa.

SuomiMobiili on yksi harvoista suomalaisista sivustoista, joka arvioi puhelimet arvosanoilla. Käytämme arvostelun tukena järjestelmää, joka koostuu seitsemästä arvioitavasta alueesta. Nämä alueet ovat: puhelimen (ulkoinen) laatu, käytettävyys, akunkesto, näyttö, kamerat, suorituskyky ja hinta-laatusuhde. Nämä alueet arvioimme 1-10 arvosanalla ja jokainen osa-alue vaikuttaa lopputulokseen. Arvioinnin apuna käytettävä järjestelmä helpottaa puhelimien laittamista paremmuusjärjestykseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoden 2018 aikana yksikään puhelin ei päässyt täysiin pisteisiin, vaikka muun muassa Samsungilla oli kovaa yritystä. Samsung Galaxy Note9 oli parhaimmat kokonaispisteet saanut älypuhelin ja tämän perässä tulivat OnePlusin tuoreimmat huippupuhelimet. Hieman yllättäen myös HMD Globalin keskihintainen Nokia 7 Plus pääsi ylittämään maagisen 9.0/10 rajan saaden testissä 9.1/10 arvion.

Jos puhelin on saanut arvioksi yli 8.0/10, niin silloin kyseessä on monella osa-alueella todella vaikuttava puhelin. Kootusti kaikki SuomiMobiilissa julkaistut arviot puhelimista sekä muista laitteista voi käydä katsomassa tämän linkin takaa.

Testatut puhelimet ilman arvosanaa:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili