AndroidHonorYleinen

Honor Play tulossa Suomeen 15. elokuuta 349 euron hintaan

Honor tuo Suomessa myyntiin hiljattain Kiinassa esitellyn Honor Play -puhelimen. Kyseessä on puhelin, jonka yhteydessä esiteltiin GPU Turbo -teknologia, joka on sittemmin tuotu Suomessakin päivityksen myötä myös Honor 10 -mallille. Honor Playtä voidaan kutsua myös alemman hintaluokan pelipuhelimeksi.

Honor Playstä löytyy suurehko 6,3 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä. Näytössä on lisäksi lovi, joka on tuttu jo varsin monesta Honor-puhelimesta. Tehoista puhelimessa vastaa Huawein tällä hetkellä tehokkain Kirin 970 -piiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäitä tallennustilaa Suomessa myytävässä versiossa on 64 gigatavua, mutta myös muistikorttipaikka löytyy, joka tukee 256 gigatavun kortteja. Honor Playn pääkaksoiskamera rakentuu 16 ja 2 megapikselin sensoreista ja etukamera on kooltaan 16 megapikseliä. Muita puhelimen tärkeitä tietoja ovat muun muassa 3750 milliampeeritunnin akku, NFC ja sormenjälkilukija. Laitteessa on Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä, jonka päällä toimii EMUI 8.2 -käyttöliittymä.

Suomessa Honor Play on tulossa myyntiin jo ensi viikolla 15. elokuuta. Hintaa löytyy 349 euroa ja värivaihtoehdot ovat violetti, musta ja sininen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android