HonorYleinen

Honor-pomo paljasti kuvan julkaisemattomasta Honor 9X Lite -puhelimesta

Honor 9X Lite

Huawein tytärbrändi Honorin johtaja George Zhao on julkaissut Facebook-sivuillansa päivityksen, jossa on paljastettu kuva toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. Kyseessä on Honor 9X Lite, joka on pikkuvelimalli jo Suomessakin myynnissä olevasta Honor 9X -puhelimesta. Zhaon mukaan uutuuspuhelimen tarkoituksena on tarjota huippupuhelimen kokemus kaikille.

Julkaistun kuvan lisäksi Honor 9X Lite -puhelimesta ei tiedetä tällä hetkellä juurikaan mitään muuta. Kyseessä on alempaan hintaluokkaan sijoittuva älypuhelin, jonka kuitenkin luvataan tarjoavan hyviä ominaisuuksia. Kuvan perusteella Honor 9X Lite -puhelimessa on 48 megapikselin kaksoiskamera takaosassa, joiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Puhelimen takaosassa on myöskin perinteisempi sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta voidaan päätellä puhelimen saavan alumiinisen kehyksen sekä lasisen tai muovisen takakuoren. Honor 9X Lite nähdään kuvassa ainoastaan yhdessä vihertävässä väriversiossa, mutta todennäköisesti laitteesta on tulossa myös muita versioita.

Valitettavasti George Zhao ei Facebook-päivityksessään kertonut, milloin Honor 9X Lite tultaisiin julkaisemaan. Zhaon mukaan puhelin on saatavilla kuitenkin pian. Yksi mahdollinen julkaisuajankohta on helmikuun lopulla järjestettävät MWC 2020 -messut, jolloin Honor järjestää oman lehdistötilaisuutensa.

Lähde: Facebook (George Zhao)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor