XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee Mi 10 -puhelimet 13. helmikuuta Kiinassa – koronavirus muutti suunnitelmia viime hetkellä

Xiaomi on ilmoittanut Kiinassa, että yhtiö järjestää kotimarkkinoillaan julkaisutilaisuuden, jossa esitellään huippuluokan Mi 10 -puhelimet. Tilaisuus järjestetään ensi viikolla 13. helmikuuta ja tilaisuus toteutetaan poikkeuksellisesti verkon kautta. Xiaomilta odotetaan ainakin Mi 10- ja Mi 10 Pro -älypuhelimia, joissa on 5G-tuki.

Alun perin Xiaomi oli suunnitellut Mi 10 -puhelimien julkaisun tapahtuvan normaaliin tapaan noin 3000 henkilön kutsutilaisuutena, mutta valitettavasti muutoksia suunnitelmiin jouduttiin tekemään koronaviruksen takia. Nyt tilaisuus on siis verkkotapahtuma, jota kaikki voivat seurata. Toistaiseksi Xiaomi on järjestämässä ainakin MWC 2020 -messujen yhteydessä Barcelonassa oman lehdistötilaisuutensa, eikä sitä ole vielä peruttu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Mi 10 -puhelimissa tultaisiin näkemään 6,5 tuuman OLED-näyttöpaneeli, 90 hertsin virkistystaajuus sekä Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri. Luonnollisesti puhelimet on varusteltu myös 5G-tuella sekä suurella 12 gigatavun RAM-muistilla. Kameroiden osalta ainakin pro-versioon odotetaan 108 megapikselin pääkameraa. Xiaomin odotetaan tarjoavan puhelimille myöskin tehokkaan 66 watin pikalatauksen, jollaista ei ole yhtiön puhelimissa vielä nähty. Kokonaisuudessaan puhelimet ovat täysiverisiä huippupuhelimia, jotka ovat myös Xiaomin alkuvuoden tärkeimmät uutuuspuhelimet.

Kiinassa Xiaomi Mi 10 -puhelimien julkaisu tapahtuu siis 13. helmikuuta, mutta globaali julkaisu tapahtuu vasta 23. helmikuuta MWC 2020 -messuilla.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi