OnePlusYleinen

OnePlus 8 -mallisto saatetaan julkaista odotettua aikaisemmin – mahdollisesti jo ensi kuussa!

OnePlus 8 Pro

OnePlussan tulevien uutuuspuhelimien kuvat on nähty jo 3D-mallinnukseen pohjautuneissa vuotokuvissa ja julkaisun on tähän asti odotettu tapahtuvan vasta toukokuun aikana. Viime vuonna OnePlus esitteli huippupuhelimensa toukokuun puolivälissä, mutta tänä vuonna julkaisu saattaa tapahtua jopa odotettua aikaisemmin.

Tuoreen huhun mukaan OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimet saatettaisiin julkaista joko maaliskuun lopussa tai huhtikuussa. Uusien huippupuhelimien julkaisu tapahtuisi siis selvästi aikaisemmin kuin edeltävinä vuosina, joka on jopa looginen strategiamuutos. Todennäköisesti OnePlus haluaa julkaista huippupuhelimensa vain hetkeä myöhemmin kun Samsung, Huawei ja Xiaomi ovat julkaisseet uutuutensa. Aikaisemmin OnePlus on julkaissut huippupuhelimensa selvästi myöhemmin verrattuna kilpailijoihinsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi huhu kannattaa ottaa pienellä varauksella, ennen kuin laitteista kuullaan tarkempia tietoja. Huhussa ei puhuta OnePlus 8 Lite -puhelimesta, jonka on odotettu tulevan markkinoille samoihin aikoihin huippupuhelimien kanssa. Varmaa tällä hetkellä on, että uusia puhelimia OnePlussalta on lupa odottaa kevään aikana.

Lähde: Twitter (Ishan Agarwal)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus