HonorYleinen

Honor-pomo vahvisti: ”Vallankumouksellinen” taittuvanäyttöinen Magic V2 -puhelin julkaistaan 12. heinäkuuta

Kuva: Honor

Honorin toimitusjohtaja George Zhao on paljastunut tänään Shanghain MWC 2023 -messuilla, että yhtiö julkistaa kahden viikon päästä uuden taittuvanäyttöisen älypuhelimen. Kyseessä on Honor Magic V2, joka on seuraaja globaalistikin myyntiin saadulle Magic Vs -puhelimelle.

Messuilla on kerrottu, että Honor Magic V2 tulee mullistamaan taitettavan puhelimen kokemuksen. Tarkaksi julkaisupäiväksi ilmoitettiin 12. heinäkuuta. Kyseessä on todennäköisesti Kiinan julkaisu, eikä toistaiseksi ole tietoa siitä, tullaanko puhelinta näkemään koskaan globaaleilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic V2 -puhelimesta ei paljastettu vielä mitään muuta, mutta Honorin on odotettu tekevän selviä uudistuksia. Huhujen mukaan puhelimessa olisi 5000 milliampeeritunnin akku, 66 watin langallinen pikalataus sekä 50 watin langaton lataus. Puhelimeen odotetaan 2K-tason LTPO-näyttöpaneelia sekä Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä. Rakenteen pitäisi olla erittäin ohut sekä tuettuna odotetaan olevan vedenkestävyys.

Todennäköisesti tarkempia tietoja Magic V2 -puhelimesta kuullaan tulevina viikkoina. Jos puhelin saapuu joskus globaaleille markkinoille, niin siihen saattaa mennä kuukausia. Esimerkiksi Magic Vs saapui Suomeen vasta kesäkuussa 2023, kun Kiinassa se esiteltiin jo marraskuussa 2022.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor