OnePlusYleinen

Tällaiset ovat OnePlus Fold -puhelimen tekniset tiedot – julkaisu lähenee kovaa tahtia

OnePlus V Fold / Kuva: OnLeaks

Viime viikolla nettiin vuodettiin mallinnuskuvia OnePlussan ensimmäisestä taittuvanäyttöistä puhelimesta, jonka on huhuttu kantavan nimeä OnePlus Fold tai OnePlus V Fold. Puhelimesta on kuultu huhuja jo useaan kertaan, mutta nyt vuotaja OnLeaks on jakanut omat tietonsa laitteen teknisistä ominaisuuksista.

Tietojen mukaan OnePlus on varustellut puhelimen 7,8 tuuman kokoisella sisäisellä näytöllä, joka perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näyttöön on tulossa 1900 x 2100 pikselin tarkkuus sekä LTPO-tekniikka. Ulkopuolen näytön koko olisi 6,3 tuumaa ja siinä olisi sisänäytön tavoin 120 hertsin virkistystaajuus. Myös ulkopuolella käytetään AMOLED-tekniikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus V Fold / Kuva: OnLeaks

Tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 2, jonka rinnalla on 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Suorituskyvyn kanssa taittuva puhelin olisi siis lähellä OnePlus 11 -puhelinta. Puhelimeen huhutaan 4800 milliampeeritunnin akkua sekä 67 watin pikalatausta.

Kameroita on kolme takaosassa, joita todennäköisesti mainostetaan Hasselblad-brändäyksellä. Pääkamera on 48 megapikselin tasoinen ja perustuu IMX890-sensoriin. Lisäksi mukana on 48 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 64 megapikselin tasoinen telekamera. OnePlus on laittanut puhelimeen kaksi selfiekameraa, joista ulkopuolella oleva on 32 megapikseliä ja sisäpuolella oleva on 20 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus V Fold / Kuva: OnLeaks

Käyttöjärjestelmäksi odotetaan Android 13 -versiota, jonka päällä hyrrää OxygenOS 13.1 -käyttöliittymä. OnePlus Fold on saamassa kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan sekä Alert Slider -ilmoituskytkimen.

OnePlus on itse vahvistanut taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisun tapahtuvan vuoden kolmannella neljänneksellä. Huhut ovat povanneet julkaisua elokuulle ja se tapahtuisi New Yorkissa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus