HonorYleinen

Honor-pomo vilautti uutta Magic 3 -puhelinta – takaosassa jopa viisi kamerasensoria

Honorin uudet Magic 3 -sarjan älypuhelimet julkaistaan 12. elokuuta järjestettävässä globaalissa lanseeraustilaisuudessa. Kiinassa Honorin toimitusjohtaja George Zhao on ollut monissa tapahtumissa mukana viime aikoina, joissa on paljastettu muutamia puhelimien ominaisuuksia. Tällä kertaa puhelimissa on kerrottu olevan paljon tekoälyominaisuuksia ja samalla puhelimesta on saatu hieman parempi kuva.

Virallisella Honorin Weibo-tilillä on julkaistu video, jossa puhutaan laitteesta, tekoälystä sekä Honorista yleisesti kiinaksi. Tilaisuuden aikana George Zhao otti esille toistaiseksi julkaisemattoman älypuhelimen, joka oli suojattu tiukasti prototyypeille tuttuun suojakuoreen. Kuoren tarkoituksena on estää laitteen muotoilun paljastuminen, mutta joitakin yksityiskohtia myös kuoresta voidaan nähdä ja kyseessä on selvästi ensi viikolla julkaistava Honor Magic 3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta nähdään Magic 3 -puhelimen tarjoavan jopa viisi kamerasensoria, jotka ovat kahdessa rivissä. Yläosassa nähdään kaksi kameraa ja niiden alapuolella vastaavasti kolme kameraa. Lisäksi kameroiden alapuolella on nähtävästi yhtä mikrofonia varten tehty reikä ja lisäksi myös salamavalo on nähtävillä. Kuvan perusteella kamera-alue tulee olemaan Magic 3 -puhelimessa erittäin suuri ja pyöreä. Honor on itsekin jo jakanut muutamia vihjailevia kuvia, joiden perusteella kamera tulee olemaan yksi tärkeimmistä osa-alueista Magic 3 -puhelimissa.

Zhao kertoi tilaisuudessa puhelimessa olevan monia uusia tekoälyominaisuuksia. Puhelin voidaan esimerkiksi mykistää katseella ja laite ymmärtää käyttäjää paremmin. Tekoälyä tullaan hyödyntämään puhelimessa lisäksi virrankulutuksen, akunkeston ja kameroiden parantamiseen. Honor on vahvistanut aikaisemmin Magic 3 -puhelimien saavan Qualcommin uusimman Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirin sekä kaksi väriversiota, jotka ovat Blue Hour ja Golden Hour.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden aikana vahvistettiin tekoälyn olevan vahvasti läsnä myös Honorin tulevassa tabletissa, jolla viitataan Honor V7 Pro -laitteeseen. Tabletissa tiedetään olevan MediaTekin kehittämä Kompanio 1300T -järjestelmäpiiri.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor