XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi Redmi Note 10 JE -puhelimen – tarjoaa IP68-luokituksen ja Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirin

Xiaomi on esitellyt Japanin markkinoille oman versionsa Suomessakin myynnissä olevasta Redmi Note 10 5G -puhelimesta. Uutuusversio on nimeltään Redmi Note 10 JE, ja muotoilultaan laite on hyvin tuttu, mutta tekniikassa on selviä eroavaisuuksia.

Redmi Note 10 JE tarjoaa suuren 6,5 tuuman Full HD+ -tasoisen näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja sen yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Puhelimen tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, kun globaalisti puhelin tarjoaa MediaTekin kehittämän Dimensity 700 -järjestelmäpiirin. Xiaomi on laittanut puhelimeen myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita laitteen takaosassa on kolme, jotka ovat 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. Akunkeston on kerrottu olevan 4800 milliampeeritunnin suuruisen akun varassa, jota voidaan ladata 18 watin tehoisella pikalatauksella. Globaalisti puhelimessa on suurempi 5000 milliampeeritunnin akku.

Xiaomi on ilmoittanut Redmi Note 10 JE -puhelimen mitoiksi 163 x 76 x 9,0 millimetriä ja painoksi 200 grammaa. Laitteesta on vain kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa sekä hopea. Erikoisen puhelimesta tekee IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys, jota ei Xiaomin edullisissa puhelimissa ole totuttu näkemään globaaleilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 10 JE saapuu Japanissa myyntiin 28 765 jenin hintaan, joka on noin 220 euroa.

Lähde: Redmi Note 10 JE -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi