HonorYleinen

Honor vahvisti: Pian julkaistava Honor V7 Pro on maailman ensimmäinen tabletti MediaTek Kompanio 1300T -järjestelmäpiirillä

Huaweista irtautunut Honor on tänään vahvistanut aikaisemmin jo vihjatun Honor V7 Pro -tabletin käyttämän järjestelmäpiirin. Aluksi tablettiin huhuttiin Dimensity 1300T -järjestelmäpiiriä, mutta tiedot osoittautuivat vääräksi MediaTekin julkistaessa tänään uuden Kompanio 1300T -järjestelmäpiirin.

Honor on vahvistanut tulevan tabletin olevan maailman ensimmäinen laite, joka perustuu MediaTekin uuteen Kompanio 1300T -järjestelmäpiiriin. Asia on vahvistettu Honorin virallisella Weibo-tilillä Kiinassa. Uusi Honor V7 Pro -tabletti tullaan julkaisemaan yhdessä Magic 3 -sarjan huippupuhelimien kanssa 12. elokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kompanio 1300T -järjestelmäpiiri on kyvykäs tableteille suunnattu ratkaisu, joka tarjoaa pitkälti samoja ominaisuuksia kuin puhelimille suunnattu Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri. Kompanio 1300T on valmistettu TSMC:n 6 nanometrin prosessilla ja kyseessä on kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Piirissä on tehokkaita ARM Cortex-A78 -ytimiä sekä energiatehokkaita ARM Cortex-A55 -ytimiä. Grafiikkasuorituskyky on ARM Mali-G77 MC9 -grafiikkaprosessorin varassa. Kompanio 1300T tarjoaa lisäksi tekoäly-yksikön, joka parantaa kokemusta tekoälyn avulla.

Aikaisemmin julkaistu teaser-video on vahvistanut Honor V7 Pro -tabletin saavan tasaiset kyljet ja takaosa on viimeistelty jonkinlaisella nahkaviimeistelyllä. Tabletin takaosassa on myös todennäköisesti laatikkomainen kamera-alue. Lisäksi video paljastu tabletin saavan SIM-korttiluukun, joka viittaa 5G-yhteystukeen.

Lähde: Weibo (Honor, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor