HonorYleinen

Honor-puhelimet palaavat yhdelle maailman suurimmista markkinoista erikoisjärjestelyllä – ”Ei mitään suhdetta Honoriin”

Honor tekee paluun yhdelle maailman suurimmista puhelinmarkkinoista, eli Intiaan. Asia on vahvistettu nyt Honorin solmiessa yhteistyön PSAV Global -yrityksen kanssa. Honor ei kuitenkaan varsinaisesti itse halua olla läsnä Intiassa.

PSAV Global on paikallinen intialainen yritys, joka tarjoaa yli 5000 jälleenmyyjän ja jakelijan verkoston yli 100 kaupungissa. Kyseinen yritys vastaa myös Honorin markkinointi-, palvelu- ja jakeluratkaisuista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Techin johtohahmot.

Honor-puhelimien myyntiä varten on perustettu Honor Tech, joka on täysin intialaisomistuksessa, eikä kiinalainen Honor omista sitä. Honor on siis vahvistanut harjoittavansa liiketoimintaa Intiassa vain jakelijoiden kautta. Tällä hetkellä Honorilla ei ole tytäryhtiötä tai aikomusta perustaa sellaista Intiaan.

Honor on myös sekoittanut itse pakkaa kertomalla, että Honor Tech ei ole Honorin kumppani, eikä sillä ole mitään suhdetta Honoriin. Vaikka Honorin laitteet palaavat Intiaan, niin Honor haluaa irtautua siitä. Syynä tähän on todennäköisesti Intian kasvava negatiivinen suhde kiinalaisvalmistajiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käytännössä Honor Tech lisensoi Honor-puhelimia, joita yhtiö myy Intiassa. Projektista vastaa entinen Realmen johtaja Madhav Sheth, joka on nyt Honor Techin toimitusjohtaja. Intiassa Honor Tech on kertonut julkistavansa ensimmäisen älypuhelimen syyskuun aikana, jossa on ”puhtain ja turvallisin ohjelmisto”.

Intiassa on kerrottu myös myöhemmin valmistettavan Honor-puhelimia. Honor Techin tavoitteena kerrotaan olevan 5 prosentin markkinaosuus Intiassa vuoden 2024 aikana.

Lähde: Twitter.com, Gsmarena.com, Reuters.com 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor