ElisaYleinen

Elisa Viihde jättää Viaplayn – Alkuperäissarjat jatkossa katsottavissa Ruutu+ -palvelusta

Elisa on tänään tiedottanut syventävänsä yhteistyötä Nelonen Median kanssa. Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat lokakuusta alkaen katsottavissa Ruutu+ -tilauksella. Samalla alkuperäissarjat poistuvat Elisa Viihde Viaplaysta 30. syyskuuta, ja palvelu jatkaa Viaplay-nimellä.

Elisa aloittaa Nelonen Median kanssa yhteistyön, jonka tavoitteena on tarjota suomalaisille yhdistelmä huippulaatuista sisältöä, erityisesti kotimaisia alkuperäissarjoja, elokuvia, viihdeohjelmia ja urheilua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Suomalaisten kiinnostus kotimaisia sisältöjä kohtaan kasvaa. Nelonen Median kanssa voimme tarjota vaihtoehdon, jossa kotimaiset laatusisällöt ovat kattavasti saatavilla yhdestä paikasta. Elisa satsaa jatkossakin laadukkaisiin sisältöihin ja Elisa Viihde tv-palveluun. Olemme merkittävä kotimaisten sisältöjen tilaaja ja kansainvälistäjä. Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat palkittuja ja kansainvälisessä levityksessä”, kertoo liiketoimintajohtaja Sami Aalto Elisalta.

Ruutu+-tilaajat pääsevät lokakuun alusta lähtien katsomaan myös Elisa Viihteen alkuperäissarjoja. Elisa Viihde -asiakkaille Ruutu+ on saatavilla suoraan tv-palvelusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Elisa Viihteen laadukkaat ja palkitut kotimaiset sisällöt täydentävät upeasti Ruudun ohjelmakirjastoa ja vahvistavat Ruudun asemaa parhaiden kotimaisten sisältöjen kotina. Jatkuvasti muuttuvalla suoratoistomarkkinalla kilpailemme myös kansainvälisten jättiläisten kanssa: suomalaisten yleisöjen tunteminen ja parhaat kotimaiset sisällöt ovat tässä kisassa meille ehdoton kilpailuetu”, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo.

Kaikki Elisa Viihde Viaplayssa jo julkaistut Elisa Viihde -alkuperäissarjat näkyvät Ruutu+-tilauksella 1. lokakuuta alkaen. Uudet Elisa Viihteen alkuperäissarjat tulevat jatkossa ensimmäisenä katsottavaksi Ruutu+-tilauksella. Esimerkiksi odotettu Ivalon kolmas kausi julkaistaan Ruudussa 4. lokakuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa Viihde -tv-palvelun suoratoistovalikoima kasvaa, kun tarjontaan tulee Ruutu+-tilaus elokuun aikana. Elisa Viihteen alkuperäissarjat poistuvat Elisa Viihde Viaplaysta 30. syyskuuta, ja palvelu jatkaa Viaplay-nimellä. Myös Viaplayn suoratoistopalvelu ja kanavapaketit ovat jatkossa edelleen saatavilla Elisan kautta.

Elisa on kertonut tiedottavansa lähipäivinä Elisa Viihde Viaplayn suoratoistopalvelua tilaaville asiakkaille tulevasta muutoksesta.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa