MotorolaYleinen

Tässä on vedenkestävä ja edullinen Motorola Edge 40 Neo – Tarjoaa tyyliä, vegaaninahkaa sekä Pantonen värejä

Motorola Edge 40 Neo

Jo aikaisemmin suomalainen jälleenmyyjä paljasti Motorolan tulevien älypuhelimien hinta- ja väritiedot, mutta nyt on paljastunut myös ensimmäiset viralliset kuvat Motorola Edge 40 Neo -älypuhelimesta.

Motorolan on tiedetty valmistelevan uutta Edge 40 Neo -puhelinta, joka toisi keskihintaluokkaan mielenkiintoisen kokonaisuuden. Puhelin on aikaisemmin vuotanut Amazonin listauksesta paljastaen monia tarkkoja yksityiskohtia. Suomessa puhelinta odotetaan myyntiin 12 + 256 gigatavun muistiversiossa 399 euron hintaan ja väriversioita on kolme, jotka ovat beige, musta sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa nähdään nyt kaksi väriversiota, joista molemmat ovat yhteistyössä Pantonen kanssa suunnitellut. Värit kanatavat virallisista nimiä musta Black Beauty sekä vihreä Soothing Sea. Edge 40 Neo on tulossa myös Caneel Bay -värissä, mutta siitä ei ole vielä kuvia nähty.

Kuvat itsessään vahvistavat aikaisempia vuotoja. Motorola Edge 40 Neon takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös Motorolan logo sekä Pantonen värimaininta. Ainakin Soothing Sea -värissä on vegaaninahkainen takapinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Neo

Edge 40 Neon etuosassa on kaartuva näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset. Etukamera löytyy keskitetysti näytön yläreunasta. Puhelimen oikeassa kyljessä ja virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Alareunassa nähdään kaiutin, mikrofoni, USB-C-liitin sekä SIM-korttiluukku. Kuvan perusteella Motorola Edge 40 Neon kehys on valmistettu muovista.

Puhelimeen on tulossa 6,55 tuuman kokoinen pOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 13 megapikselin ultralaajakulmakamera. Jälkimmäisessä kamerassa on automaattitarkennus makrokuvausta varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Dimensity 1050 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Edge 40 Neo tukee myös Dual-SIM-toimintoa. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 68 watin TurboPower-latauksella. Listaus paljastaa puhelimen mitoiksi 159,6 x 71,99 x 7,79 millimetriä sekä painoksi 165-170 grammaa. Puhelin tulee olemaan IP68-luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä tietoa, mutta Motorola Edge 40 Neo voitaisiin nähdä syyskuun aikana. Samalla Motorola valmistautuu myös Moto G54 5G- ja Moto G84 5G -puhelimien julkaisuun. 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Edge NEO on varma voittaja. Hyvä hinta, ihanan kevyt, upea keinonahka viimeistely, upeat värit Pantonen avulla, erinomainen p-oled näyttö ja taatusti riittävän hyvät 2 taka-kameraa joissa ultralaajakuva-linssiin liittyy oikeasti hyvä makrokuvaus ominaisuus (päihittää mennen tullen erilliset 2mp ja myös harvinaisemmat 5mp makrolinssit). Kun vain se päivitys lupaus ei olisi edelleen pettymys? Toivomuksena olisi 3 Android päivitystä 🙏

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola