HonorRedmiYleinen

Honor, Redmi ja Black Shark työstävät 5G-puhelimia

MWC Shanghai 2019 -messuilla 5G on yksi pääaiheista ja useat valmistajat ovat kertoneet kehittävänsä 5G-puhelimia. Suomessa Elisa tuo lähiviikkoina myyntiin ensimmäiset ZTE:n, OnePlusin ja Huawein 5G-puhelimet, mutta loppuvuodesta ja ensi vuonna on todennäköisesti luvassa enemmän 5G-laitteita. Kiinassa muun muassa Huawein tytärbrändi Honor on kertonut suunnitelmistaan, jonka lisäksi Xiaomin tytärbrändit Redmi ja Black Shark vahvistivat kehittävänsä 5G-puhelimia.

Honorin mukaan brändin ensimmäinen 5G-älypuhelin tullaan esittelemään loka-joulukuussa. Honor ei vahvistanut mitään tietoja tulevasta 5G-puhelimesta, mutta Honor-johtaja George Zhao vahvisti laitteen olevan huippupuhelin. Lisäksi Zhao kertoi odottavansa, 5G-älypuhelimien myynnin rikkovan 100 miljoonaan rajan ensi vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin tytärbrändit Redmi ja Black Shark kehittävät myös kovaa tahtia omia 5G-puhelimiaan. Redmin johtaja Lu Weibing kertoi Shanghaissa, että ensi vuonna pitäisi olla tulossa 5G-puhelimia, jotka maksavat alle 2000 Kiinan juania, eli noin 260 euroa. Lisäksi Black Shark julkaisi Weibossa kuvia, joka vahvistaa brändin valmistelevan 5G-puhelimen julkaisua tulevaisuudessa. Valitettavasti julkaisuajankohtaa ei vahvistettu.

Lähde: GSMArena.com, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor