HonorYleinen

Honor V40 julkaistaan 18. tammikuuta – Honorin ensimmäinen puhelin Huaweista irtautumisen jälkeen

Honor on vahvistanut kotimarkkinoillaan Kiinassa, että yhtiön uusi huippuluokan älypuhelin tullaan julkaisemaan 18. tammikuuta. Kyseessä on luonnollisesti julkaisu Kiinassa, eikä tuotteita odoteta heti myös globaalisti tarjolle. Uuden puhelimen nimi on Honor V40, ja kyseessä on ensimmäinen puhelin Honorilta Huaweista irtautumisen jälkeen.

Marraskuussa 2020 Huawei ilmoitti myyneensä Honorin, mutta todennäköisesti vielä Honor V40 -puhelimessa Huawein kädenjälki näkyy vahvasti. Julkaisu tapahtuu siis 18. tammikuuta, mutta vielä ei ole tarkkaan tiedossa, onko luvassa yksi vai useampia puhelimia. Tuoreen vuodon mukaan Honor tulisi julkaisemaan peräti viisi laitetta, joiden koodinimet ovat York, Nobel D, Bohr D, Locke ja Kanon. Honor V40:n koodinimen odotetaan olevan ”York”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin julkaisema vihjaileva kuva paljastaa Honor V40:n saavan metallisen kehyksen, reunoilta selvästi kaartuvan näyttöpaneelin sekä näytössä nähdään kahta etukameraa varten tehty reikä. Huhujen mukaan näyttö olisi kooltaan 6,72 tuumaa ja siinä olisi Full HD+ -tarkkuus. Näyttöön on odotettavissa myös 120 hertsin virkistystaajuutta sekä 300 hertsin kosketusherkkyyttä.

Honor V40 -puhelimessa tiedetään lisäksi olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 1000+ -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa myös 5G-yhteydet. Laitteessa on huhuttu olevan tuki 66 watin langalliselle pikalataukselle sekä 45 watin langattomalle lataukselle. Honor V40:n kerrotaan myös saavan Matrix Camera -järjestelmän, joka koostuu neljästä kamerasensorista. Tarkemmin Honor V40 -puhelimesta tullaan kuulemaan reilun viikon päästä 18. tammikuuta.

Lähde: Weibo (Honor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor