HMDNokiaYleinen

Uusi Nokia-puhelin ensimmäistä kertaa vuotokuvissa – tältäkö näyttää Nokia 6.4?

Väitetty kuva Nokia 6.4 -puhelimesta.

Aikaisista vuodoistaan tunnettu OnLeaks, eli Steve Hemmerstoffer on julkaissut tänään Voice-palvelussa ensimmäisiä kuvia väitetystä Nokia 6.4 -älypuhelimesta. Toki kuvissa laite näyttää vieläkin edullisemman hintapisteen älypuhelimelta, joten kyseessä saattaa olla jokin muukin Nokia-puhelin kuin Nokia 6.4.

Vuotokuvat pohjautuvat luonnollisesti CAD-mallinnuksiin, jotka ovat usein pitäneet suurimmalta osin paikkansa. Kuvissa julkaisematon Nokia-puhelin on esillä lähes kokonaisuudessaan. Laitteen etuosassa on näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on pisaramainen lovitoteutus ja alareunassa on paksu musta kaistale. Laitteen takaosassa nähdään pyöreä kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä mikrofoni. Kameroiden alapuolella nähdään vielä kaksois-LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Väitetty kuva Nokia 6.4 -puhelimesta.

Kuvat vahvistavat puhelimen yläreunassa olevan 3,5 millimetrin perinteikäs kuulokeliitin sekä yksi mikrofoni. Alareunassa nähdään yksi mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin. Oikeaan reunaan HMD Global on sijoittanut äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeen, jonka yhteydessä on sormenjälkilukija. Vasemmassa reunassa on Google Assistant -painike ja SIM-korttitelakka. Vuotaneen puhelimen tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vielä suuremmin vuotoja, mutta tietojen perusteella laitteessa olisi 6,45 tuuman näyttöpaneeli. CAD-mallinnukset ovat paljastaneet laitteen mitat olevan 164,9 x 76,8 x 9,2 millimetriä.

HMD Globalin nyt vuotaneen Nokia-puhelimen julkaisuajankohdasta ei vielä ole tarkkaan tietoa, mutta todennäköisesti uusia Nokia-puhelimia nähdään keväällä. HMD Globalilta odotetaan jo piakkoin myös Nokia 1.4 -älypuhelinta 100 euron hintapisteeseen.

Lähde: Voice.com (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Miksi nokia julkasee jatkuvasti näitä mopoja

  2. Ei tota vielä ole edes julkaistu.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD