AndroidHonorHuaweiYleinen

Honor V8:n julkaistiin – mukana suuri näyttö ja kaksoiskamera

honor-v8-image-01Huawei on hetki sitten julkaissut Kiinassa uuden jäsenen Honor-mallistoonsa. Uutuuspuhelin on huhuissa pitkään pyörinyt Honor V8:n. Honor V8:sta löytyy Huawei P9 ja Huawei P9 Plus -malleista tuttu kaksoiskamera, mutta tällä kertaa kamera ei ole valmistettu yhteistyössä Leican kanssa.

Honor V8 on saanut muotoiluunsa vaikutteita reilusti Huawei P9 -mallistosta, sillä erot ovat pieniä. Puhelin tulee saataville valkoisena, ruusukultasena, hopeana, kultaisena ja harmaana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta löytyy suuri 5.7-tuuman näyttö, josta löytyy QHD- tai Full HD -tarkkuus mallista riippuen. Honor V8:n sisällä hyrrää kahdeksanytiminen Kirin 950 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on sisäistä tallennustilaa 32 tai 64 gigatavua, jota voidaan laajentaa tarvittaessa myös muistikortin avustuksella. Laitteen akku on suuruudeltaan kohtuulliset 3500 milliampeerituntia ja puhelin tukee 9V 2A pikalataus tekniikkaa.

Honor V8:sta löytyy Huawei P9:n tapaan kaksoiskamera, joista molemmista löytyy 12 megapikseliä. Toinen kamera kerää mustavalkoisia kuvia ja toisella voi ottaa värillisiä kuvia. Kamerasta löytyy myös laser automaattitarkennus. Puhelimen edestä löytyy 8 megapikselin kamera. Alla on lueteltuna puhelimien eri versioiden hinnat, mutta Honor V8:n saapumisesta Suomessa myyntiin ei toistaiseksi ole mitään tietoa.

Honor V8 (4GB RAM + 32Gt + FHD-näyttö): 352 dollaria, Honor V8 (4GB RAM + 32Gt + FHD-näyttö + NFC): 383 dollaria, Honor V8 (4GB RAM + 64 Gt  + 2K-näyttö + NFC): 429 dollaria.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android