OnePlusYleinen

Ei uutta OnePlus-huippupuhelinta tänä vuonna? Raportin mukaan OnePlus 9T on peruttu

OnePlus 8T

OnePlus on tunnettu jo useita vuosia syksyllä julkaistavista OnePlus T -sarjan älypuhelimista, mutta nähtävästi tänä vuonna ei ole luvassa enää uutta puhelinta. Tuore raportti kertoo OnePlussan peruuttaneen suunnitelmat julkaista OnePlus 9T -puhelin.

Varsin luotettavista tiedoistaan tunnettu vuotaja Max Jambor on kertonut Twitterissä OnePlus 9T -puhelimen olevan peruttu. Kyseessä olisi ensimmäinen kerta sitten vuoden 2015, kun kiinalaisyritykseltä ei nähdä uutta T-sarjan älypuhelinta. Yleisesti T-puhelimet ovat olleet vain pienesti päivitettyjä puhelimia verrattuna keväällä julkaistuihin OnePlus-huippupuhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on viime vuosina vähentänyt huippupuhelimiensa määrää, kun parhaimmillaan julkaistiin jopa neljä lippulaivalaitetta vuodessa. Viime vuonna nähtiin enää kolme mallia ja tänä vuonna OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -mallit ovat nähtävästi ainoat OnePlus-lippulaivapuhelimet. Viime vuonna OnePlussalta odotettiin OnePlus 8T- ja OnePlus 8T Pro -puhelimia, mutta ennen julkaisua yhtiö päätti peruuttaa OnePlus 8T Pro -mallin ja julkaisi ainoastaan OnePlus 8T -puhelimen.

Toistaiseksi syytä OnePlus 9T -puhelimen peruuttamiselle ei ole tiedossa, mutta syitä saattaa olla monia. Esimerkiksi globaali piiripula saattaa olla yksi, joka on vaikuttanut vahvasti erityisesti suurempiin puhelinvalmistajiin. Syynä saattaa olla myös muutokset OnePlussan toiminnassa, sillä brändi toimii nykyisin Oppon alaisuudessa. Lisäksi OnePlus on panostanut vahvasti myös edullisiin ja keskihintaisiin älypuhelimiin Nord-mallistossa, jonka takia huippupuhelimien valikoimaa saatetaan karsia.

Todennäköisesti seuraavia huippupuhelimia on lupa odottaa OnePlussalta vasta keväällä 2022, jos syksyllä ei julkaistakaan OnePlus 9T -puhelinta.

Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus