HonorYleinen

Honor vahvisti: Uudet Magic5-sarjan lippulaivat ja taittuvanäyttöinen Magic Vs esitellään 27. helmikuuta MWC-messuilla

Honor järjestää tilaisuuden 27. helmikuuta.

Huaweista irtautunut Honor tulee järjestämään 27. helmikuuta uusien lippulaivatuotteiden lanseeraustilaisuuden Mobile World Congress 2023 -messujen yhteydessä. Honor on vahvistanut tiedon virallisilla sosiaalisen median tileillään tänään.

Tällä kerta Honor ei juurikaan peittele tilaisuudessa nähtäviä tuotteita, sillä ne on jo vahvistettu. Tilaisuudessa on kerrottu julkaistavan uudet Honor Magic5 -sarjan lippulaivapuhelimet sekä taittuvanäyttöinen Honor Magic Vs globaaleille markkinoille. Honor tulee jatkamaan siis lippulaivapuhelimissa kahden laitteen strategiaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic Vs

Honor on julkaissut myös minuutin mittaisen vihjailuvideon tilaisuudesta, jonka voi katsoa tämän artikkelin alareunasta. Videon lopuksi nähdään kuva mustasta aukosta, jonka ympärille on tehty viivapiirros todennäköisesti Magic5-sarjan puhelimien kamera-alueesta. Odotettavasti puhelimissa olisi siis ainakin kolme kameraa sekä kookas pyöreä kamera-alue.

Juurikaan muuta ei Magic5-sarjasta vielä vahvistettu. Toinen julkaistava lippulaivapuhelin on Magic Vs, joka on esitelty aikaisemmin jo Kiinassa. Lisäksi SuomiMobiilissa taittuvanäyttöisestä puhelimesta on otettu jo ensituntumat, jotka voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä kuvassa nähdään väitetysti Honor Magic5 -puhelimen kamera-alueen kansi.

Magic-sarjassa on viime vuosina panostettu paljon kameroihin, jota jatketaan myös tänä vuonna. Magic5-sarjan puhelimen kamera-alueesta on vuodettu nettiin kuva, joka paljastaa puhelimen saavan kolme kamerasensoria, lasertarkennuksen sekä salamavalon. Yksi kameroista on nähtävästi periskooppikamera, ja kaksi muuta ovat loogisesti ultralaajakulmakamera sekä pääkamera. Kamera-alueessa nähdään myös teksti ”100X”, joka viittaa zoomausalueeseen.

Huhujen mukaan Magic5-sarjan puhelimissa nähdään Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri sekä 6,8 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli. Odotettavasti puhelimissa olisi tuki 100 watin langalliselle lataukselle sekä 50 watin langattomalle lataukselle. Honor tulee tarjoamaan myös IP68-luokituksen mukaisen pölyn- ja vedenkestävyyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin toimitusjohtaja George Zhao on aikaisemmin kertonut, että Magic5-sarja tarjoaa huippuluokan lippulaivaominaisuudet kuvauksen, viestinnän, tietoturvan ja älytoimintojen osalta. Tarkemmat tiedot Magic5-sarjasta paljastuvat kuitenkin jo MWC-messuilla kuukauden päästä.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor