AppleYleinen

Vuotaja: Apple esittelemässä taittuvanäyttöisen iPad-tabletin vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla

Apple iPad Pro 2022.

Viime kuukausina on uutisoitu aiempaa enemmän Applen taittuvanäyttöisistä laitteista ja niiden mahdollisista aikatauluista. Viime vuoden lokakuussa uutisoimme huhuista, joiden mukaan Apple olisi julkaisemassa taittuvanäyttöisen tabletin ennen taittuvanäyttöistä älypuhelinta.

Nyt Apple-vuodoista tunnettu Ming-Chi Kuo on kertonut Twitter-tilillään, että hänen odotuksiensa mukaan tänä vuonna Applelta ei nähtäisi uusia iPad-tabletteja. Ensi vuoden alkupuolella vuorossa olisi päivitys iPad Mini -sarjaan sekä uusi taittuvanäyttöinen iPad.

Aiemmin Display Supply Chain Consultantin analyytikko Ross Young veikkasi, että ensimmäiset taittuvanäyttöiset tuotteet nähtäisiin Applelta vasta vuonna 2026.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuo ei twiitissään kertonut teknisiä tietoja tulevasta taittuvanäyttöisestä iPadista, mutta mainitsi iPadiin tulevasta ”hiilikuituisesta seisontatuesta”. Hiilikuidun ansiosta tuki olisi samaan aikaan kestävä sekä kevyt. Kuon mukaan seisontatuen valmistuksesta vastaa alihankkija nimeltään Anjie Technology.

Bloombergin Mark Gurman puolestaan on kertonut, että Apple olisi kehittelemässä jopa 20 tuuman taittuvanäyttöistä tablettia, joka olisi iPad-tabletin ja MacBook-kannettavan yhdistelmä. Gurmanin mukaan tuote olisi markkinoilla vuonna 2026.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutisoimme reilut viikko sitten huhuista, joiden mukaan Applelta nähtäisiin AMOLED-näytöllä varustettu iPad-tabletti aikaisintaan ensi vuonna ja AMOLED-näytöllä varustettu MacBook-kannettava olisi julkaisuvuorossa vuonna 2026.

Lähde: Twitter

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple