XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusrannekkeen ensimmäisillä globaaleilla markkinoilla – monipuoliset ominaisuudet 30 eurolla

Redmi Smart Band 2

Xiaomi esitteli Redmi Band 2 -aktiivisuusrannekkeen joulukuun lopulla kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta nyt se on julkaistu myös ensimmäisillä globaaleilla markkinoilla nimellä Redmi Smart Band 2. Kyseessä on sama laite, eikä merkittäviä muutoksia ole saatu.

Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusranneke tarjoaa kompaktissa kokoluokassa samoja ominaisuuksia kuin kevyet älykellot. Laitteen painoksi on ilmoitettu 14,9 grammaa ja se on 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Aktiivisuusranneke on julkaistu kuudessa värissä, jotka ovat musta, valkoinen, vaaleanpunainen, sininen, vihreä sekä tummanvihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 1,47 tuumaa ja se perustuu TFT-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on 320 x 172 pikseliä ja siinä on 450 nitin kirkkaus. Kellotauluja on tuettuna yli 100 erilaista, joilla pystyy tuomaan omaa persoonallisuuttaan esille.

Redmi Smart Band 2 pitää sisällään kiihtyvyysanturin ja optisen sykeanturin. Sisäänrakennettua GPS-yhteyttä ei ole tarjolla. Yhteys on Bluetooth 5.1 BLE -version varassa. Redmi Smart Band 2 on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 210 milliampeerituntia. Akun luvataan kestävän 14 päivän verran. Xiaomi lupaa aktiivisuusrannekkeessa olevan yli 30 erilaista urheilutilaa. Redmi Smart Band 2 mittaa sykettä, veren happipitoisuutta, unta sekä naisten kuukautiskiertoa.

Xiaomi on esitellyt aktiivisuusrannekkeen Turkissa, jossa sen hinnaksi on kerrottu 599 Turkin liiraa, joka vastaa 29,30 euroa. Laite on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen sekä musta. Toistaiseksi saatavuudesta Suomessa ei ole tietoa.

Redmi Smart Band 2

Lähde: Redmi Smart Band 2 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi