HonorYleinen

Honor valmistelee uuden Honor X9b -puhelimen julkaisua globaalisti – Saamassa kaartuvan OLED-näytön ja Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiirin

Honor X9b

Honor esitteli viime vuoden lopulla valituilla markkinoilla Honor X9a -puhelimen sekä myöhemmin useita muita puhelimia, kuten Honor X7a, Honor X8a sekä Honor X6a. Nyt Honor on valmistelemassa uuden sukupolven lanseeraamista, sillä nettiin on vuotanut ensimmäiset yksityiskohdat Honor X9b -puhelimesta.

Honor X9b on löytynyt useista sertifiointitiedoista, joista laitteen mallikoodin on paljastunut olevan ”ALI-NX1”. Nyt samainen laite on löytynyt myös Geekbench-suorituskykytestistä, josta paljastuu myös muutamia yksityiskohtia puhelimesta. Laitteessa on muun muassa Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiri, 12 gigatavua RAM-muistia sekä Android 13 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään kovin salainen puhelin, sillä mallikoodi viittaa jo Kiinassa julkaistuun Honor X50 -puhelimeen. Honor X9b on siis lähes identtinen Honor X50 -puhelimen kanssa. Vastaava nähtiin myös Honor X9a -puhelimen kanssa, joka perustui Honor X40 -malliin.

Honor X9b on kuitenkin mielenkiintoinen keskihintaluokan puhelin, jos ominaisuudet pysyvät samoina kuin Honor X50 -puhelimella. Puhelin voidaan nähdä myynnissä myös Honor Magic6 Lite -nimellä, sillä Honor X9a nähtiin myynnissä esimerkiksi Suomen markkinoilla Magic5 Lite 5G -nimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X50

Toistaiseksi uutuuspuhelimen tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoa. Honor voisi esitellä puhelimen vielä tämän vuoden aikana. Ainakin Malesian markkinoilla puhelimesta on julkaistu jo ensimmäisiä vihjeita. Honor X9b:n kerrotaan olevan ”tulossa pian”.

Odotettavasti Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiirin ohella Honor X9b -puhelimen avainominaisuuksia olisivat 6,78 tuuman kaartuva OLED-näyttöpaneeli sekä 5800 milliampeeritunnin akku. Honor X50 -puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor