HonorYleinen

Honor vilautti: Tältä näyttää pian julkaistava Honor Magic6 Pro -lippulaivapuhelin

Honor Magic6 Pro

Honor on jakanut ensimmäisiä virallisia kuvia tulevasta Magic6-sarjan lippulaivapuhelimesta. Todennäköisesti kyseessä on Honor Magic6 Pro, mutta mallistoon odotetaan myös Magic6-perusmallia sekä Magic6 Porsche Design -versiota.

Kuvat paljastavat tulevan puhelimen minimaalisesti uudistetun ilmeen. Kuvissa Magic6 Pro on esillä vihreässä väriversiossa. Värissä on tyylikäs vedenvirtausta imitoiva kuviointi. Honor on myös paljastanut tulossa olevan neljä muutakin väriversiota, jotka ovat musta, violetti, valkoinen ja perinteinen vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic6 Prossa on tuttu suuri kamera-alue, jota on hieman uudistettu. Mukana on hieman enemmän kulmikkuutta ja tyyliä. Kamera-alueessa on kolme kamerasensoria, jotka ovat pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä periskooppitoteutuksella ratkaistu telekamera. Mukana on myös LED-salama sekä lasertarkennus. Kamera tukee myös 100-kertaista zoomausta.

Puhelimen etuosassa on kaartuva näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on leveä pillerimäinen reikä. Etuosassa on nähtävästi etukameran ohella myös 3D-kasvojentunnistukseen vaadittavaa teknologiaa. Magic6 Pron oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on kertonut julkaisevansa uudet Magic6-sarjan puhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa 10.-11. tammikuuta järjestettävässä tilaisuudessa yhdessä MagicOS 8.0 -ohjelmiston kanssa.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor