XiaomiYleinen

Uudet POCO X6 -sarjan puhelimet esitellään 11. tammikuuta

POCO X6 Pro

Xiaomin alabrändi Poco valmistelee uusien älypuhelimien julkaisua globaalisti. Poco X6 -sarjan puhelimet tullaan näkemään nimittäin 11. tammikuuta niin globaaleilla markkinoilla kuin myös Intiassa.

Luvassa odotetaan olevan ainakin kolme uutuuspuhelinta, jotka ovat Poco X6 sekä Poco X6 Pro. Samaan aikaan tullaan esittelemään myös Poco M6 Pro, joka on nähtävästi 4G-versio viime vuonna julkaistusta Poco M6 Pro 5G -mallista. Kyseinen malli on odotettavasti uudelleen brändätty versio Redmi Note 13 Pro 4G -puhelimesta, jonka julkaisua odotetaan myös piakkoin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco X6 ja Poco X6 Pro ovat vastaavasti uudelleen brändättyjä versioita jo julkaistuista Redmi Note 13 Pro ja Redmi K70e -puhelimista. Toki puhelimiin on tehty muutamia pieniä muutoksia verrattuna Kiinan markkinoilla esiteltyihin malleihin.

Poco X6 on saamassa 64 megapikselin kameran 200 megapikselin kameran sijasta. Poco X6 Pro on vastaavasti saamassa 67 watin pikalatauksen 90 watin latauksen sijasta. Molempiin puhelimiin odotetaan 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimista on nähty myös vuotokuvia, jotka ovat esillä alapuolella.

POCO X6 Pro:

POCO X6: 

POCO M6 Pro:

POCO M6 Pro (4G)

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi