HuaweiYleinen

Huawei esitteli 2999 euron hintaisen Watch Ultimate Gold Edition -älykellon sekä FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet

Huawei Watch Ultimate Gold Edition

Huawei on julkistanut Euroopan markkinoille uusien Watch GT 4 -älykellojen rinnalla myös uuden version Watch Ultimate- kellosta sekä uudet huippuluokan FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet. Uutuustuotteiden hinta- ja saatavuustietoja Suomen markkinoiden osalta ei ole vielä vahvistettu.

Huawei Watch Ultimate Gold Edition on nimensäkin mukaan luksustason kello, jonka hinta nousee peräti 2999 euroon. Kyseessä on teknisesti ja ominaisuuksiltaan sama kello kuin aikaisemmin myyntiin tuotu Watch Ultimate, mutta Huawei on uudistanut laitteen tyyliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on Huawein ensimmäinen kultainen älykello. Watch Ultimate Gold Edition on saanut kultaisen kehyksen sekä kultaisen kruunun, jossa on timanttileikatun kaiverrusprosessin kautta veistetty puolisuunnikkaan muotoisia 3D-kuvioita.

Kellossa on myös kaiverrettu kultainen PVD-titaaniranneke, jossa on säädettävä perhossolki. Se antaa kellolle visuaalisen huomiota herättävän tehosteen, mutta samalla hillityn ilmeen. Huawei on saanut kelloon myös nano-mikrokiteisen keraamisen kellokehyksen. Huawein mukaan keraamin kiilto on samanlainen kuin jalokivessä, mutta se on 6-7 kertaa kovempaa kuin ruostumaton teräs.

Teknisesti ja muilta ominaisuuksiltaan Huawei Watch Ultimate Gold Edition ei eroa jo SuomiMobiilissakin testatusta Huawei Watch Ultimate -kellosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FreeBuds Pro 3

Samaan aikaan Huawei esitteli myös uuden sukupolven FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet, jotka edustavat yhtiön tuoreinta täyslangattomien nappikuulokkeiden kärkeä. Huawei on vienyt muotoilua eteenpäin, sillä FreeBuds Pro 3:n luvataan olevan kevyt ja kompakti.

Huawei on saanut kuulokkeisiin paremman kuuloke-elementin, jonka kerrotaan antavan selkeämmän diskantin ja täyteläisen basson. Kuulokkeissa on päivitetty Triple Adaptive EQ -taajuuskorjain, joka vie äänikokemusta eteenpäin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds Pro 3:n mukana yksi suurimmista muutoksista nähdään kuulokkeiden ulkopuolella olevassa puristusohjauksessa. Sensorit ovat nyt aikaisempaa suuremmat, joten myös ohjaus pitäisi olla helpompaa.

Kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus, jonka luvataan saavuttaneen jo kolmannen sukupolven version. Huawei lupaa melunvaimennuksen parantuneen musiikkia kuunnellessa sekä puheluiden aikana.

Tuettuna on Huawei L2HC 2.0 ja LDAC -koodekit. FreeBuds Pro 3 on saanut lisäksi HWA- ja Hi-Res-sertifikaatit. Akunkeston kerrotaan olevan 31 tuntia latauskotelon kanssa.

Euroopassa FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet tulevat myyntiin 199 eurolla ja ensimmäisissä maissa ne ovat saatavilla 18. lokakuuta. Väriversioita on kolme, jotka ovat Green, Frost ja White.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei