HonorYleinen

Honor X20 julkaistaan 12. elokuuta – Honor paljasti kuvia ja tietoja

Honor järjestää suuren globaalin julkaisutilaisuuden 12. elokuuta, jonka kohokohtana on Magic 3 -sarjan huippupuhelimet. Honor on vahvistanut julkaisevansa tilaisuudessa myös Honor V7 Pro -tabletin, mutta tänään vahvistuksen on saanut myös huhuttu Honor X20 -puhelimen julkaisu. Honor on lisäksi jakanut kuvia sekä muutamia tietoja tulevasta puhelimesta.

Jo aikaisemmin Honor X20 -puhelimesta on nähty live-vuotokuvia, mutta myös kuultu joitakin teknisiä ominaisuuksia. Honor on julkaissut Weibossa kuvan, joka vahvistaa vuotaneen muotoilun sekä kertoo muutamia teknisiä ominaisuuksia. Honor X20:n muotoilu on vahvasti samanlainen kuin Huawei Nova 8i -puhelimella, sillä takaosassa on pyöreä kamera-alue ja etuosassa on pienillä kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli. Puhelimessa on kolmoiskamera sekä etuosassa kaksoiskamera. Kuvista nähdään laitteessa olevan myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on vahvistanut tulevan puhelimen saavan muun muassa 120 hertsin näyttöpaneelin, 66 watin tehoisen pikalatauksen sekä 6 nanometrin järjestelmäpiirin. Huhuissa Honor X20:n on odotettu saavan Dimensity 900 -järjestelmäpiirin, joka on nähty aikaisemmin Honor 50 SE -puhelimessa. Kuvat ovat vahvistaneet puhelimen takaosan kameran olevan tarkkuudeltaan 64 megapikseliä.

Toistaiseksi Honor ei ole vahvistanut puhelimesta muita tietoja. Kyseessä on alemman keskihintaluokan laite, ja huhuissa hinnan on odotettu asettuvan alle 2000 juaniin, eli alle 260 euroon. Tarkemmat tiedot tullaan näkemään virallisesti ensi viikolla 12. elokuuta laitteen julkaisun aikaan.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor