HonorYleinen

Honor X50i 5G julkaistaan 21. huhtikuuta – vuodot paljastaneet jo lähes kaiken

Honor X50i 5G

Honor on julkistamassa Honor X50i 5G -älypuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa myöhemmin tällä viikolla. Julkaisu tapahtuu perjantaina 21. huhtikuuta, ja puhelimesta on nyt vahvistettu ensimmäisiä yksityiskohtia.

Virallinen vihjailukuva antaa vilauksen puhelimen kamera-alueeseen, mutta toistaiseksi Honor ei ole vahvistanut oikeastaan mitään muuta nimen ja julkaisupäivän ohella. Vuodoissa Honor X50i 5G on esillä kuitenkin kuvien ja tietojen kera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X50i 5G on saamassa Dimensity 6020 -järjestelmäpiirin, joka on päivitetty versio Dimensity 700 -piiristä. Odotettavasti RAM-muistia on 8 tai 12 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavua. Näyttö tulee olemaan 6,7 tuumaa ja siinä on 90 hertsin virkistystaajuus. Honor luottaa 4500 milliampeeritunnin akkuun, jota voidaan ladata 35 watin pikalatauksella.

Puhelimen takaosassa pitäisi olla 100 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on todennäköisesti 8 megapikselin selfiekamera. Laitteen kerrotaan olevan vain 7,48 millimetriä paksu sekä painavan 179 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa Honor X50i 5G on ollut esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen sekä musta. Tarkat tiedot tulevat vahvistumaan jo perjantaina Kiinassa. Toistaiseksi mahdollisesta globaalista julkaisusta ei ole tietoa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor