XiaomiYleinen

POCO F5 -puhelimen kuvat paljastuivat sertifioinnista – luvassa mielenkiintoinen uutuus Snapdragon 7+ Gen 2 -järjestelmäpiirillä

POCO F5

Xiaomi on julkistamassa todennäköisesti hyvin pian uudet Poco F5- ja Poco F5 Pro -älypuhelimet globaaleille markkinoille. Jo aikaisemmin nähtiin vuotokuvat Poco F5 Prosta, mutta nyt samaisesta sertifioinnista on paljastunut myös ensimmäiset live-vuotokuvat Poco F5 -puhelimesta.

Siinä missä Poco F5 Pro tulee olemaan uudelleenbrändätty versio Kiinassa julkaistusta Redmi K60 -puhelimesta, niin Poco F5 tulee olemaan sama laite kuin Redmi Note 12 Turbo. Poco F5 -puhelimeen ei odoteta teknisesti merkittäviä muutoksia, ja kuvien perusteella myös muotoilu tulee pysymään ennallaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco F5:n takaosassa on esillä Redmi-logon sijasta Poco-logo. CE-merkintä voisi viitata julkaisuun myös globaaleille markkinoilla. Puhelimen takaosassa on kolme ulkonevaa kameraa sekä LED-salamavalo. Poco F5 on valmistettu muovirungosta. Kuvat vahvistavat laitteessa olevan perinteinen kuulokeliitin, infrapunalähetin sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Koska Poco F5 on sama laite kuin Redmi Note 12 Turbo, niin myös tekniset tiedot ovat jo vahvistuneet. Puhelin on saamassa suuren 6,67 tuuman kokoisen OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Qualcommin uusin Snapdragon 7+ Gen 2 -järjestelmäpiiri, joten Poco F5 voisi olla ensimmäinen piiriä käyttävä puhelin globaaleilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti puhelimessa olisi 64 megapikselin kolmoiskamera, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus. Tarkemmat tiedot Poco F5 -puhelimen tiedoista voi katsoa Redmi Note 12 Turboa koskevasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Jos huhut pitävät paikkansa, niin Xiaomi voisi julkistaa Poco F5 -sarjan älypuhelimet globaalisti huhtikuun lopulla.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi