HMDYleinen

HMD:n ensimmäinen omaa brändiä kantava 30 watin laturi myyntiin 25 euron hintaan – Mahdollistaa kahden laitteen lataamisen samaan aikaan

HMD Global on julkistanut ja tuonut myyntiin uuden laturin, joka on ensimmäinen laatuaan HMD-brändin alaisuudessa.

HMD Dual Port Wall Charger 30 W on tuotu myyntiin valittujen jälleenmyyjien kautta myös Suomessa. Hintaa laturilla on 25 euroa ja kyseessä on 30 watin tehoon yltävä laturi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laturin erikoisuus on mahdollisuus ladata kahta laitetta samaan aikaan, sillä laturiin on laitettu USB-A- ja USB-C-portit. 30 watin enimmäisteho saavutetaan nähtävästi vain yhtä laitetta kerralla ladattaessa.

HMD:n mukaan laturin kotelo on valmistettu 70 prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, mikä osoittaa yhtiön sitoutumisen ”kestävyyteen laadusta tinkimättä”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna HMD Global julkisti kaksiporttisen 65 watin pikalaturin Nokia-brändin alaisuudessa, joten vastaavia tuotteita yritykseltä on nähty aikaisemminkin.

HMD-brändin alaisuudessa on nähty useita tuotteita viime aikoina. Näitä ovat muun muassa HMD Pulse -sarja, HMD XR21– ja HMD Aura -puhelimet, HMD T21 -tabletti sekä HMD 105- ja HMD 110 -peruspuhelimet.

Lähde: Verkkokauppa.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD