HonorYleinen

Jälleen uusi Honor-puhelin julki globaaleille markkinoille – Honor X6s on olematon uudistus Honor X6 -puhelimeen verrattuna

Honor X6s

Honor on esitellyt valituilla globaaleilla markkinoilla uuden Honor X6s -älypuhelimen, joka on pitkälti identtinen aikaisemmin julkaistun Honor X6 -mallin kanssa. Oikeastaan eroavaisuudet ovat olemattomia, ja muutoksen näkee vain pienenä vivahteena muotoilussa.

Siinä missä Honor X6 olisi ulkoisesti vain hieman eroava Honor X8 5G -puhelimesta, niin Honor X6s on täysin samanlainen kuin Honor X8 5G. Honor X6- ja Honor X6s -puhelimet erottavat kamera-alueen ulkopuolella olevasta muotoiluelementistä. Honor X6s on julkaistu lisäksi vain kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja hopea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muilta osin puhelimien välillä ei ole eroavaisuuksia, jos laskuun ei oteta muistiversioita. Honor X6s:n näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus (1600 x 720). Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja sen yläreunassa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G25, joka tarjoaa lähtötason suorituskykyä sekä korkeintaan 4G-yhteydet. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Puhelin tukee korkeintaan yhden teratavun muistikortteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelimen takaosassa on kolme, jotka ovat 50 megapikselin tasoinen pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Takaosassa on lisäksi LED-salamavalo, jolla kuviin saadaan enemmän valoa. Etuosassa on 5 megapikselin tasoinen kamerasensori selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan USB-C-liittimen kautta 10 watin teholla. Käyttöjärjestelmäksi Honor on ilmoittanut viime vuonna julkaistun Android 12 -version, jonka päällä hyrrää Magic UI 6.1 -käyttöliittymä. Honor X6s ei tarjoa siis tuoreinta Android 13 -versiota. Puhelimen yksi ominaisuuksista on kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Honor X6s on esitelty muun muassa Perussa, mutta tarkkoja hinta- ja saatavuustietoja ei ole toistaiseksi olemassa.

Honor X6s

Lähde: Honor X6s -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor