HonorYleinen

Huhu: Honorilta tulossa puhelin 200 megapikselin kameralla ja Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirillä

Honor 70 Pro+

Honor on tehnyt kovan luokan paluun älypuhelinmarkkinoille viimeisen parin vuoden aikana, sillä yhtiöltä on nähty todellisia lippulaivapuhelimia, vahvoja keskihintaisia puhelimia, mutta myös ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin. Honor on pian valmistautumassa uusien Honor N -sarjan puhelimien julkaisuun kotimarkkinoillaan ja tuore huhu antaa luvan odottaa mielenkiintoisia uutuuksia.

Kiinalainen vuotaja Digital Chat Station on kertonut Weibo-palvelussa tietoja tulevasta Honor-puhelimesta, jonka odotetaan olevan Honor 80 -malliston jäsen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotajan mukaan Honor testaa puhelinta, jossa on tarkka 1.5K näyttöpaneeli. Lisäksi käytössä olisi niin sanottu joustava näyttö, joka voisi viitata esimerkiksi kaartuviin näytön reunoihin. Tämän takia kyseessä olisi OLED-tekniikkaa hyödyntävä paneeli.

Tehoista kerrotaan vastaavan Qualcommin uusin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla olisi jopa 12 gigatavua RAM-muistia. Vuotajan mukaan puhelimeen olisi tulossa myös 100 watin tehoinen pikalataus, mutta akun koosta ei ole vielä tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta vuodossa kerrotaan kyseessä olevan 200 megapikselin kamerasensorilla varusteltu laite. Honor ei ole aikaisemmin käyttänyt 200 megapikselin kamerasensoreita, vaan 200 megapikselin kamera on nähty Motorolan, Xiaomin ja Infinixin uutuuspuhelimissa. Vuoto ei kerro mitään muuta puhelimen kameroista.

Digital Chat Station on aikaisemmin paljastanut, että seuraavissa Honor N -sarjan laitteissa olisi jopa kolme erilaista järjestelmäpiiriä. Nämä voisivat olla Dimensity 1080, Snapdragon 778G+ sekä Snapdragon 8+ Gen 1. Odotettavasti puhelimet olisivat Honor 80, Honor 80 Pro sekä Honor 80 Pro+.

Toistaiseksi tarkempia tietoja Honor 80 -sarjan puhelimista ei ole. Honor on aikaisemmin vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan kaksi sukupolvea Honor N -sarjan puhelimia vuodessa, joten Honor 80 tullaan näkemään pian. Honor 70 -puhelimet julkaistiin Kiinassa toukokuussa. Honor 60 -puhelimet nähtiin viime vuoden viime joulukuussa, joten Honor 80 -puhelimet voidaan nähdä marras-joulukuun aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor