HonorYleinen

Honor X7b 5G julkaistiin globaalisti – Tarjoaa jättiakun ja 108 megapikselin kolmoiskameran

Honor X7b 5G

Honor on esitellyt valituille globaaleille markkinoille uuden Honor X7b 5G -älypuhelimen, joka on käytännössä sama laite kuin aikaisemmin esitelty Honor 90 Smart. Tällä kertaa Honor on tuonut mukaan yhden uuden väriversion sekä suuremman akun.

Puhelimen viralliset mitat ovat 166,7 x 76,5 x 8,24 millimetriä ja painoa on 199 grammaa. Väriversioita on olemassa kolme, jotka ovat vihreä Emerald Green, musta Midnight Black sekä hopea Crystal Silver.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X7b 5G -puhelimeen on saatu 6,8 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 20:9-kuvasuhde, 850 nitin kirkkaus, Full HD+ -tarkkuus (2412 x 1080) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on etukameraa varten tehty reikä sekä kohtuulliset kehykset.

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 6020 -järjestelmäpiiri, jossa on 5G-modeemi. Piiri on valmistettu 7 nanometrin tekniikalla ja siinä on kahdeksan ydintä. RAM-muistia puhelimeen on laitettu 8 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa on 256 gigatavua. Tuettuna on myös muistikortti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita takaosassa on kolme kappaletta, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera (f/1.75), 2 megapikselin syvyyskamera (f/2.4) sekä 2 megapikselin makrokamera (f/2.4). Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera (f/2.0).

Käyttöjärjestelmänä on Googlen jo vanha Android 13, jonka päällä hyrrää MagicOS 7.2 -käyttöliittymä. Honor ei ole kertonut puhelimen päivityslupauksesta tai Android 14 -päivityksen saatavuudesta. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, stereokaiuttimet sekä 6000 milliampeeritunnin kokoinen jättiakku 35 watin pikalatauksen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verrattuna Honor 90 Smart -puhelimeen, niin Honor X7b 5G esiteltiin uudessa Crystal Silver -värissä, muistia on nyt joka suhteessa tuplasti enemmän ja akku on kasvanut. Honor 90 Smartiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Honor X7b 5G -puhelimen tarkkaa hintaa tai saatavuutta ei ole vahvistettu.

Lähde: Honor X7b 5G -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor