PolestarYleinen

Polestar vihjaa tulevasta – Ensimmäinen älypuhelin esitellään pian

Autobrändi Polestar ilmoitti jo viime vuonna aikovansa julkaista ensimmäisen älypuhelimen, ja nyt yhtiö on aloittanut vihjailemaan uutuudesta virallisesti. Polestar Phone -puhelin tulee olemaan Meizun kehittämä, joka ei ole yllätys, sillä Meizu on nykyisin Polestarin omistaja Geelyn tytäryhtiö.

Polestar Phone läpäisi hiljattain Kiinan televiranomaisen Tenaan sertifikaatin, josta paljastui kuvia sekä tietoja. Nyt vuorostaan Polestarin viralliselle Weibo-sivulle on ilmestynyt vahva vihjaus puhelimesta. Kuvassa on esillä puhelimen ääriviivat sekä teksti ”What’s Next”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Polestarin julkaisema vihjaus

Jo aikaisemmin on tiedetty, että Polestar Phone tulee olemaan uudelleen brändätty versio Meizun jo Kiinassa julkaisemasta Meizu 21 Prosta. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole varmuutta siitä, nähdäänkö Polestarin puhelin myynnissä globaalisti, vai jääkö se vain Kiinan markkinoille.

Meizu 21 Prossa on 6,79 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on 3198 x 1368 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekö 1250 nitin kirkkaus. Tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on korkeintaan 16 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä UFS 4.0 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös 5050 milliampeeritunnin akku sekä tuki 80 watin langalliselle lataukselle ja 50 watin langattomalle lataukselle. Laitteen takaosassa on 50 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 10 megapikselin telekamera. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera. Tarkemmat tiedot puhelimet löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Odotettavasti Polestar Phone voidaan esitellä tulevien viikkojen aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Polestar