MotorolaYleinen

Motorolan julkaisemattomasta Edge 50 Ultra -puhelimesta paljastui markkinointivideoita

Edge 50 Ultra saanee IP68-luokituksen.

Motorola tulee esittelemään huomenna 3. huhtikuuta uusia Edge 50 -sarjan puhelimia. Odotettavissa on huhujen mukaan Motorola Edge 50 Fusion, Edge 50 Pro sekä vasta hiljattain vuotoihin mukaan tullut Edge 50 Ultra. 

Nyt lippulaivamalli Edge 50 Ultrasta on vuodettu väitetysti aitoja videoita, joissa puhelin esiintyy kauttaaltaan. Videot ovat peräisin luotettavaksi tiedetyn Evan Blassin X-tililtä. Videot myös antavat tietoja joistakin Edge 50 Ultran teknisistä ominaisuuksista. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Teknisten tietojen osalta videoilla näkyy viittauksia IP68-luokituksen mukaiseen veden- ja pölynkestävyyteen. Jo aiemmissa vuodoissa kaarevaksi todetun näytön koko on vuotojen mukaan 6,7-tuumaa. Näytön resoluutio olisi Full HD+ -tasoa ja näyttö tukisi korkeaa 165 hertsin virkistystaajuutta. 

Motorolan ja Corningin MWC-messuilla julkistaman yhteistyön mukaan Edge 50 Ultrasta löytyy Gorilla Glass -lasi. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiemmista vuotokuvista paljastuneiden tietojen mukaan Edge 50 Ultran pääkameran tarkkuus yltää 50 megapikseliin. Kamerakokoonpanossa olisi mukana myös periskooppikamera, joka vastaisi 72 millimetrin polttoväliä. Periskooppikamera tarjoaisi 3-kertaisen optisen zoomin. Kolmantena kamerana on ultralaajakulmakamera, jonka teknisistä ominaisuuksista ei tällä hetkellä ole tietoa. 

Edge 50 Ultrassa on videoiden perusteella myös stereokaiuttimet.

Lähde: X 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola