HonorYleinen

Honor yhteistyöhön JD Logisticsin kanssa Euroopassa tarjoten toimitukset jopa päivässä – Tavoitteena tehdä Euroopasta toinen kotimarkkina

Honorin logo

JD Logistics ja Honor ovat solmineet hiljattain kumppanuuden, jonka myötä yhtiöt rakentavat niin sanotun ”etuvaraston” palvelumallin Eurooppaan. Tavoitteena kerrotaan olevan Honorin laitteiden nopeammat toimitukset moniin maihin Euroopassa.

Jatkossa Honorin puhelimia sekä muita päätelaitteita säilytetään JD Logisticsin varastoissa Euroopassa. Esimerkiksi Ranskan Pariisissa sijaitsevasta varastosta voidaan toimittaa tilaukset kuluttajille Ranskaan, Belgiaan, Luxemburgiin ja muihin maihin jopa päivässä. Lisäksi tavoitteena on toimitus 2-3 päivän sisällä muihin Eurooopan ydinmaihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sopimus koskenee Honorin oman verkkokaupan taustalla tehtävää varastointia sekä toimituksia. Suomessa Honorilla ei ole omaa verkkokauppaa, vaan yhtiö luottaa vahvasti paikallisiin jälleenmyyjiin. Honor on kertonut, että yhtiön puhelimien kysyntä omassa verkkokaupassa kasvoi Black Friday -kampanjan aikana 150 prosentilla verrattuna normaaliin.

JD Logistics on tehnyt yhteistyötä Honorin kanssa useita vuosia vastatakseen monipuolisiin toimitusketjun tarpeisiin Kiinassa. Euroopassa Honor pyrkii rakentamaan vahvempaa pohjaa markkinassa kasvamista varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor kasvatti toimituksia Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla viime vuona 200 prosentilla. Honor on kertonut panostavansa vahvasti Euroopan markkinoille ja kuvaillut kyseessä olevan yhtiön toinen kotimarkkina. Honorin mukaan ponnisteluissa Euroopassa on edistytty lupaavasti. Isossa-Britanniassa Honorista on tullut suosituin kiinalainen älypuhelinbrändi, jonka lisäksi Honor kertoo kokeneensa eksponentiaalista kasvua esimerkiksi Italiassa ja Espanjassa.

Honor kuvailee vuoden 2024 olevan valtava teknologinen harppaus, kun suuret AI-mallit, älykkäät tietokoneet, taitettavat materiaalit sekä erilaiset muut materiaalit muuttavat alaa. Honor on ponnekkaasti kertonut, että yhtiö ei vain katso tätä kehitystä vierestä, vaan aikoo saada sen tapahtumaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Visiomme Euroopasta on selvä – tehdä siitä toinen kotimarkkinamme tuomalla parasta ihmislähtöistä teknologiaamme useammille käyttäjille ja ansaita tinkimätöntä luottamusta innovatiivisen teknologiamme ja kokemustemme kautta. Olemme sitoutuneet pitkäaikaisesti Euroopan, LATAMin, MEAn, APACin, Euraasian ja muiden markkinoiden kehittämiseen. Jatkamme huipputalenttien houkuttelemista ja yhteistyötä muiden kanssa luodaksemme älykkään maailman kaikille”, toteaa Honor suunnitelmistaan.

Lähde: Dsb.cn (kiinaksi). Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor