XiaomiYleinen

Xiaomi julkistaa Redmi Note 13 -sarjan puhelimet Euroopassa 15. tammikuuta

Xiaomi esitteli jo viime vuoden syyskuussa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Redmi Note 13 -sarjan älypuhelimet. Nyt noin neljä kuukautta myöhemmin yhtiö on valmis julkistamaa laitteet myös Euroopassa.

Intiassa Redmi Note 13 -sarja julkaistaan jo huomenna, mutta Euroopan julkaisu tapahtuu vasta 15. tammikuuta. Xiaomi on tuomassa markkinoille ainakin kolme puhelinta, jotka olisivat Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro sekä Redmi Note 13 Pro+.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pro-malleihin on tulossa 200 megapikselin pääkamerat sekä 6,67 tuuman kokoiset OLED-näyttöpaneelit 120 hertsin virkistystaajuudella. Redmi Note 13 Pro on saamassa Snapdragon 7s Gen 2 -järjestelmäpiirin ja Redmi Note 13 Pro+ tarjoaa Dimensity 7200 Ultra -järjestelmäpiirin. Puhelimilla on myös IP68-luokitus.

Suomessa Xiaomin laitteita myy enää vain Gigantti, joten Redmi Note 13 -puhelimille ei kannata odottaa laajaa saatavuutta. Monet jälleenmyyjät ovat lopettaneet Xiaomin laitteiden myynnin yhtiön toiminnan jatkuessa Venäjän markkinoilla. Viimeisimpänä Verkkokauppa.com ilmoitti poistavansa Xiaomin tuotteet valikoimastaan.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi