HonorYleinen

Honorilla uskomaton heinäkuu – ohitti Xiaomin ja Applen Kiinassa

Huaweista irtautunut Honor jatkaa vahvaa kasvuaan kotimarkkinoillaan Kiinassa, jossa yhtiö on rikkonut jälleen uusia ennätyksiä. CINNO Research on kertonut omat tietonsa Kiinan älypuhelinmarkkinan kehityksestä heinäkuun aikana, jonka mukaan Honor on erittäin vahvassa nosteessa.

Tutkimuksen mukaan Honor ohitti ensimmäistä kertaa itsenäisenä yrityksenä Xiaomin ja Applen heinäkuussa. Aikaisemmin Honor oli Kiinan markkinoiden viidennellä sijalla muun muassa vuoden toisella neljänneksellä, mutta heinäkuu oli ensimmäinen kuukausi TOP3-valmistajien joukossa. Honor sijoittui kolmannelle sijalle, jääden vain Oppon ja Vivon jalkoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa heinäkuussa Oppo oli markkinajohtaja toimittaen 5,6 miljoonaa älypuhelinta ja Vivo oli toisella sijalla toimittaen 5,3 miljoonaa älypuhelinta. Honor saavutti kolmannen sijansa toimittamalla 4 miljoonaa älypuhelinta. Xiaomi toimitti Kiinassa 3,9 miljoonaa älypuhelinta ja Apple vastaavasti 3 miljoonaa älypuhelinta.

Honorin vahvaan suoriutumiseen heinäkuussa Kiinassa vaikutti jatkuvasti kasvanut älypuhelinmallisto, jonka kohokohtana olivat Honor 50 -sarjan puhelimet. Honor esitteli vasta elokuun alussa uudet Magic 3 -sarjan huippupuhelimet, joten niiden myynnillä ei heinäkuun suurta kysyntää voida selittää.

Kiinassa toimitettiin heinäkuussa yhteensä 28,68 miljoonaa älypuhelinta, joista lähes 80 prosenttia oli 5G-yhteyksillä varusteltuja puhelimia.

Lähde: Chinadaily.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor