LeTVYleinen

Muistatko älypuhelinmarkkinat kerran mullistaneen Letv-brändin? Nyt uutuuspuhelimesta paljastui ensimmäisiä kuvia

Kiinalainen Letv tunnettiin muutama vuosi sitten erittäin kilpailukykyisistä ja edullisista älypuhelimistaan ennen lähes konkurssiin menemistä. Toukokuussa Letv palautettiin kuluttajamarkkinoille ja samalla yhtiö kertoi tulevansa myös älypuhelinmarkkinoille uusien ”superpuhelimien” kanssa. Nyt Letv:n ensimmäisestä uudesta älypuhelimesta on paljastunut kuvia ja tietoja.

Letv on itse virallisesti julkaissut muutamia ”vuotokuvia” toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta Weibo-tillillään. Kuvista voidaan päätellä, että kyseessä ei ole odotettu huippuluokan puhelin, vaan ensimmäinen puhelin näyttää edulliselta. Puhelimen etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttö ja näytön alapuolella on paksu musta kaistale. Todennäköisesti rakenne on kiiltävää muovia ja takaosassa on esillä Letv-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta on vuodettu myös muita kuvia ja se on ollut esillä Tenaan tietokannassa. Kuvissa puhelin on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja vihreä. Puhelimessa luotetaan laatikkomaiseen kamera-alueeseen, jossa on ainakin kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Lisäksi takaosassa on perinteinen sormenjälkilukija.

Letv:n ensimmäisessä puhelimessa tiedetään olevan 6,528 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 1600 x 720 pikselin tarkkuus. Laitteen mitat ovat 164,6 x 76 x 9,7 millimetriä ja painoa sillä on 168,7 grammaa. Tiedot paljastavat puhelimesta löytyvän myös 5G-yhteydet. Toistaiseksi puhelimen tarkkaa mallinimeä tai julkaisuajankohtaa ei ole ilmoitettu.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LeTV