HMD globalNokiaYleinen

Nokia G50 -puhelimesta paljastui jälleen uusi tieto – tällainen on edullisin 5G-yhteydellä varusteltu Nokia-puhelin

Vuotanut kuva Nokia G50 -puhelimesta.

HMD Globalin tuleva edullisin 5G-yhteyksillä varusteltu Nokia G50 -älypuhelin on ollut huhuissa ja vuodoissa jo pidemmän aikaa. Puhelimesta kuullaan lähes viikoittain uusia yksityiskohtia ja nyt jälleen palapeliin on saatu yksi pala lisää. Nokia G50 -puhelimen tärkeimmät tiedot ovat jo vuotaneet, joten suuria yllätyksiä HMD Globalilla ei ole enää jäljellä.

Nokia G50 -puhelimen yksi mallikoodeista on TA-1390, joka on saanut nyt sertifikaatin myös Yhdysvalloissa. Tiedot paljastavat tällä kertaa puhelimen saavan kookkaan 4850 milliampeeritunnin akun. Akkua tullaan tietojen mukaan lataamaan 10 watin tehoisella latauksella, joka on selvästi karsitumpi kuin Nokia X -puhelimissa oleva 18 watin tehoinen pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun lisäksi Nokia G50 -puhelimen tiedetään saavan Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä Bluetooth 5.1 -yhteyden. Puhelimeen tiedetään olevan tulossa myös 48 megapikselin tasoinen kolmoiskamera sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Nähtävästi Nokia G50 olisi tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat Forest Black, Midnight Sun sekä sininen.

Jälleenmyyjien listaukset ovat paljastaneet Nokia G50 -mallin 4 + 64 gigatavun version maksavan noin 239 euroa ja 4 + 128 gigatavun version vastaavasti 299 euroa.

Tuorein tieto vahvistaa myös sen, että aikaisemmin FCC:n sertifikaatin saanut TA-1374-puhelin on aivan jokin muu laite kuin Nokia G50. Kyseisen laitteen tiedetään saavan myös 5G-yhteydet, mutta pienemmän 4370 milliampeeritunnin akun. HMD Globalilta on odotettu Nokia G300 -puhelinta, joten kyseessä saattaisi olla ensimmäinen tieto kyseisestä mallista. Lisäksi odotuksissa on ollut Nokia X100 -huippupuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin odotetaan esittelevän uusia Nokia-puhelimia syksyn aikana ja odotuksissa on myös ensimmäinen Nokia T20 -tabletti.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tämä julkaisu on todella kummallinen. Speksit lähes identtiset X10 kanssa, paitsi että lataus on hitaampi, etukameran lovi on se 2018/19 eli tylsä vanhanaikainen, kamerat samat mutta todennäköisesti ilman Zeiss sertifikaatiota… Ja kun X10 on nyt ainakin hetkellisesti yhdellä operaattorilla 249 euroa mikä olisi G50 hinta, niin eihän tässä julkaisussa ole mitään järkeä? Kilpailla vain toista omaa mallia vastaan jolle häviää pelin. Lisäksi X10 saa 3 vuotta Android päivityksiä, G50 vain 2 vuotta. Ainakin G50 saa nostettua Nokia X10 ostamisen houkuttavaksi vaihtoehdoksi, mutta se tuskin on julkaisun tarkoitus.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global