HonorYleinen

Honorilta tulossa edullinen 4G-älypuhelin – paljastui Tenaan tietokannasta

Honor KOZ-AL00

Huaweista irtautuneelta Honorilta on tulossa jälleen uusi älypuhelin, sillä KOZ-AL00-mallikoodilla tunnettu laite on paljastunut Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Toistaiseksi Honor on julkaissut itsenäisesti vain kaksi älypuhelinta Kiinassa, jotka ovat Honor V40 sekä Honor V40 Lite.

Tenaan tietokannasta paljastunut Honor KOZ-AL00 on hyvin edullinen laite, joka näkyy myös laitteen rakenteesta. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa nähdään pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli. Tenaan paljastamien tietojen mukaan puhelimessa olisi 6,517 tuuman näyttö, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Puhelimessa tiedetään olevan myös Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on varustellut puhelimen myös 4900 milliampeeritunnin akulla, jota ladataan 10 watin latauksella. Tenaa on ilmoittanut puhelimen mitoiksi 163,93 x 75,73 x 8,95 millimetriä. Valitettavasti puhelimen virallista markkinointinimeä ei vielä ole tiedossa, eikä toistaiseksi ole varmuutta puhelimen julkaisuajankohdasta.

Todennäköisesti Honor tulee julkaisemaan puhelimen ensiksi Kiinassa, mutta globaalisti laitetta tuskin tullaan näkemään myynnissä. Honorin uusia puhelimia odotetaan globaalisti vasta vuoden 2021 toisella puoliskolla.

Lähde: TENAA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor