GoogleYleinen

Pixel 5a -puhelimen julkaisun raportoitiin peruuntuneen – Google kiisti huhut

Googlelta on odotettu tänä vuonna uusia Pixel-puhelimia ja huhuissa on ollut muun muassa Pixel 5a. Vuodoistaan tunnettu tubettaja kertoi Googlen peruuttaneen Pixel 5a -puhelimen julkaisun piiripulan takia, jonka lisäksi samaa tarinaa kertoi Android Central -sivusto vahvistaen sen kahdelta lähteeltään. Google on kuitenkin yllättäen ottanut kantaa huhuihin ja kertonut Pixel 5a -puhelimen olevan tulossa tänä vuonna, eikä sitä ole peruutettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Googlen mukaan Pixel 5a tullaan julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna ja se tulee saataville Yhdysvaltoihin ja Japaniin. Lisäksi Google on kertonut julkaisun tapahtuvan samassa aikataulussa kuin viime vuoden a-malliston älypuhelimien. Pixel 5a:n julkaisua voi odottaa siis kesän lopulla. Mielenkiintoisesti markkina-alueina Google mainitsee vain Yhdysvallat ja Japanin, joka viittaa kapeampaan julkaisuun kuin aikaisemmin.

Pixel 5a -puhelimen rinnalla tullaan todennäköisesti näkemään myös Pixel 6 -älypuhelin, jossa odotetaan olevan Googlen ensimmäinen itse kehittämä järjestelmäpiiri. Pixel 5a -mallista on nähty jo aikaisemmin myös 3D-mallinnuksiin pohjautuvia kuvia, jotka ovat paljastaneet puhelimen olevan ulkoisesti pitkälti edeltäjänsä kaltainen.

Lähde: 9to5Google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google