HonorYleinen

Honorilta tulossa pian uusi Honor V40 Lite -puhelin – tehoista vastaa MediaTek Dimensity 800U -järjestelmäpiiri

Tammikuussa julkaistu Honor V40.

Kiinasta kantautuvien tietojen mukaan Huaweista irtautunut Honor olisi julkaisemassa järjestyksessään toisen älypuhelimensa kotimarkkinoillaan Kiinassa hyvin pian. Kyseessä olisi alkuvuodesta julkaistun Honor V40 -puhelimen pikkuvelimalli, joka kantaa nimeä Honor V40 Lite. Tuoreet huhut ovat paljastaneet puhelimesta nyt ensimmäisiä tietoja.

Honor V40 Liten odotetaan olevan varusteltuna MediaTekin kehittämällä Dimensity 800U -järjestelmäpiirillä ja ulkoinen toteutus pitäisi olla hyvin lähellä Huawein julkaisemaa Nova 8 -puhelinta. Honor V40 Liteen on kerrottu tulevan myös 90 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttöpaneeli, 3800 milliampeeritunnin akku sekä tehokas 66 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi puhelimen julkaisun on kerrottu tapahtuvan 23. maaliskuuta ja Honor tulee tiedottamaan julkaisusta lähiaikoina. Huhuissa on kerrottu Honorin julkaisevan myöhemmin myös useita uusia puhelimia, jotka kantavat nimiä Honor 10C, Honor X20, Honor 40S ja Honor 40.

Honorin on odotettu tuovan myös kevään aikana Euroopassa myyntiin uusia puhelimia, mutta tuoreimpien raporttien mukaan Honorilla on suuria haasteita erityisesti Googlen kanssa. Google ei ole tietojen mukaan vakuuttunut Honorin riippumattomuudesta Huaweihin, eikä tämän takia ole innokas antamaan Google-palveluita varten vaadittua sertifikaattia.

Lähde: Ithome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor