OPPOYleinen

Huhu: Oppon ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin esitellään huhti-kesäkuussa

Oppon taittuvanäyttöinen prototyyppipuhelin.

Vuoden 2021 aikana markkinoille on odotettavissa aikaisempaa enemmän taittuvanäyttöisiä älypuhelimia. Useiden valmistajien, kuten Xiaomin, Oppon ja Googlen odotetaan julkaisevan ensimmäiset taittuvanäyttöiset puhelimensa pian. Nyt uutta tietoa on saatu Oppon puhelimen julkaisuaikataulusta.

Kiinasta kantautuvien huhujen mukaan Oppon odotetaan julkaisevan ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen Q2 2021 aikana, eli huhti-kesäkuussa. Kyseessä pitäisi olla taittuvalla näytöllä varusteltu puhelin, eikä rullattavalla näytöllä, kuten Oppo X 2021 -konseptipuhelimessa. Oppo on jo aikaisemmin esitellyt prototyyppiä taittuvalla näytöllä, mutta yhtiö on ollut hiljaa mahdollisista kuluttajatuotteista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Oppon taittuvanäyttöisestä puhelimesta ei ole vielä mitään tarkempaa tietoa. Todennäköisesti ennen kesäkuun loppua tulemme kuitenkin kuulemaan puhelimesta lisätietoja. Vuoden 2021 ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin nähtiin Huaweilta, joka julkaisi Mate X2 -mallin. Kevään aikana myös Xiaomilta on odotettu ensimmäistä taittuvanäyttöistä puhelinta, joka kantaa huhujen mukaan nimeä Xiaomi Mi MIX 4 Pro Max.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO